RPG Karakter Merkezi

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
306
Beğeni sayısı
2,536
PG Nakit
0
Aslında daha önce bırakacaktım ama ekip karakterimin üstüne düştü, ben de takip ettim. Yine de Adam Cole ile devam etmek için kafamda yaratıcı bir fikir, bir hikaye yok. Karakterimi bırakmak istiyorum. Uygun olacaksa yakında yeni bir karakter alacağım.
Onayladım.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,025
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Biliyorum size karşı çok mahcubum ilgilenemedim. Ancak Joe Hendry yerine Keith Lee şeklinde karakter güncellemesi yapabilir miyiz?

Not: Daha çok makara karakter olarak düşünüyorum.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
306
Beğeni sayısı
2,536
PG Nakit
0
Elite Plus üyeliğimden gelen menajer hakkımı Dario Cueto'dan yana kullanmak istiyorum.
Onayladım.
Biliyorum size karşı çok mahcubum ilgilenemedim. Ancak Joe Hendry yerine Keith Lee şeklinde karakter güncellemesi yapabilir miyiz?

Not: Daha çok makara karakter olarak düşünüyorum.
Yapamayız iki haftalık şov takibinizi yaptıktan sonra yeniden talep edebilirsiniz.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
306
Beğeni sayısı
2,536
PG Nakit
0
Survivor Series öncesi aşağıdaki karakterleri boşa çıkartıyoruz. İlgili sahipleri yeni karakter almak isterlerse Survivor Series ve PAYBACK after SS şovlarımızı takip etmeliler.

Christian Cage - Bogi
Ilja Dragunov - The Lunatic Fringe
Gabe Kidd - satriale
Joe Hendry - Styles Clash
Hologram - Beast Incarnate

Huma

huma
Konular
41
Beğeni sayısı
177
PG Nakit
150
Survivor Series öncesi aşağıdaki karakterleri boşa çıkartıyoruz. İlgili sahipleri yeni karakter almak isterlerse Survivor Series ve PAYBACK after SS şovlarımızı takip etmeliler.

Christian Cage - Bogi
Ilja Dragunov - The Lunatic Fringe
Gabe Kidd - satriale
Joe Hendry - Styles Clash
Hologram - Beast Incarnate
Patron benim Bobby Fish ne oldu?

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: