Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moxley mümkünse Moxley ile evrene dönüş yapmak isterim en az 1 yıl ciddi aktif olacağım için rpg oynayabilirim diye almak isterim olmazsa başka isim de olabilir.
Moxley mümkünse Moxley ile evrene dönüş yapmak isterim en az 1 yıl ciddi aktif olacağım için rpg oynayabilirim diye almak isterim olmazsa başka isim de olabilir.
İş temposundan dolayı RPG'ye ayıracak vakit bulamıyorum, karakteri aldığımı bile unutmuşum o kadar girmemişim ki foruma. Üzülerek karakterimi bırakıyorum, kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkür ederim.
İş temposundan dolayı RPG'ye ayıracak vakit bulamıyorum, karakteri aldığımı bile unutmuşum o kadar girmemişim ki foruma. Üzülerek karakterimi bırakıyorum, kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkür ederim.
Aslında daha önce bırakacaktım ama ekip karakterimin üstüne düştü, ben de takip ettim. Yine de Adam Cole ile devam etmek için kafamda yaratıcı bir fikir, bir hikaye yok. Karakterimi bırakmak istiyorum. Uygun olacaksa yakında yeni bir karakter alacağım.