RPG Karakter Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
Şov taslakları yaparken göz yormaması amacıyla sahiplerinin inaktif olmaları ve şovlara hiçbir reaksiyon göstermeme sebebiyle sırıtan Danhausen, Jack Swagger ve MJF karakterleri boşa çıkarıldı. Bu tür boşa çıkarmalarda olası bir "Ben oynayacaktım" dönütü üzerine karakter geri verilecektir tabi.

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
Karakterimi bırakıyorum.

Onaylıyorum. WALTER, sahibinin inaktif duruma geçeceğini bildirmesi ile boşa çıkarıldı. Herkese tanımlanan 1 cezasız karakter değiştirme hakkı olayı ile sahibi istediği zaman yeni karakteriyle veya WALTER ile dönebilecektir.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Onaylıyorum. WALTER, sahibinin inaktif duruma geçeceğini bildirmesi ile boşa çıkarıldı. Herkese tanımlanan 1 cezasız karakter değiştirme hakkı olayı ile sahibi istediği zaman yeni karakteriyle veya WALTER ile dönebilecektir.
Benim 1 ay mı şimdi bekleme süresi?

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
Benim 1 ay mı şimdi bekleme süresi?

Sanmıyorum. Kural gelmeden önce Dragon Lee'yi almış olmalısınız. Kontrol ederdim ama o kadar da yapmaya değmez holding yönetmiyoruz. İstediğiniz zaman alabilirsiniz siz de ama bu sefer uzun süreli bir karakter olsun tabii.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Sanmıyorum. Kural gelmeden önce Dragon Lee'yi almış olmalısınız. Kontrol ederdim ama o kadar da yapmaya değmez holding yönetmiyoruz. İstediğiniz zaman alabilirsiniz siz de ama bu sefer uzun süreli bir karakter olsun tabii.
Teşekkür ederekten hoşgörünüz için Ryback talep ediyorum. Ne zaman eliniz rahata düşerse debut yaptırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi