RPG PAYBACK #7'ye Puanınız ve Değerlendirmeleriniz

?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 5 38.5%
  • 5

Oy: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ben gene de 5 veririm ama yukarıda arkadaşların dediği crazy kickoutlar ve SS mevzusunu hala daha hiç belli olmaması puan kirilabilecek hususlar bence. Ama dediğim gibi benden 5alir.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Biraz subjektiflikten beşi gömdük, main eventte yaptığıma bende 'surprised pikachu face' verdim ve biraz tartışılabilir bir karar. Mantık çerçevesine oturtmak istersem Daniels'ın brand savaşlarında neden yer almadığının bir göstergesi olması için yazılmış olabilir. Demek istediğim şey Cdaniels övmek değil bu arada, yenilmezlik serisi vurgusu yeni yeni yapılsa da bu adamı kim durduracak geyiği haftalar önce de spikerlerin arasında dönüyordu. Ara ara geri plana çekiliyor olsa da (ki olması gereken bu) daniels hypeını hiç düşürmeden ilerlediği için beşe beş maça girse bence eğreti duracaktı. Çünkü maçta olacağı hemen hemen belirli olan herkesin kariyeri inişli çıkışlı giderken, dibi de zirveyi de hemen hemen görmüşken dümdüz devamlı yükselen bir adamın orada yeri yoktu bence.

Bu arada yanlış anlaşılmasın tartışılabilir olması benim açımdan değil tabii, daha ne isteyebilirim çünkü.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
maçların bir noktada benzemesi normal ancak bence çok fazla tek düzeleşme var sanki. ben maçları okumaya çalışan bir insanım ve çok benzer şeyler etrafında dönüyor maçlar gibime geliyor. maçları okumadan geçenler için de benzer hisler vardır bence çünkü son anlar da hep aynılaştı. her maç en az 1-2 finisher kick-out vesaire biraz ekstraya kaçmaya başladı ve eskiden olan ilgi çekiciliğini de ister istemez kaybediyor. buna biraz daha sınırlama getirilebilir, her haftalık şovda üç maçın ikisinde iki tane finisher kickoutlandığında insan ?? oluyor bir noktada. çoğu anından keyif aldım şovun, r-truth&mvp&zeka&homicide etrafında dönen hikaye beni çok çekiyor. survivor series'e sanırım bir ya da iki şov kaldı. özer'in dediği gibi biraz bana da soru işareti geliyor çoğu nokta hiçbir maçı kestiremiyorum gidişatta. ama iki şovda halledebileceğine ve hype vereceğine inanmış demek ki ekip bu da bir tercih, karşısında değilim. hiç promo kesmeyen ve takip yapmayan birisi etrafında yazılan ve bayağı screen time alan segmenti çok anlayamadım bir de undertaker'dan bahsediyorum. bir yere varacak mı undertaker hikayesi goldberg'le konuştuğu gibi yoksa herkesi göstermek için miydi anlamadım ama herkesin botumsu bir karakterden azar yemesi pek hoş olmamış bence. onun da takipçisiyiz umarım güzel bir hikaye doğar oradan da. takip ettiğim haftalık şovların gerisinde kaldı bence, hepsine 5 vermiştim. 4 veriyorum bu şova da, elinize emeğinize sağlık çokça.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,675
PG Nakit
400
1
5'i bastık. Açık söyleyeyim. Şovlarda yer almam verdiğim notu da etkiliyor. ME biraz karışıktı ama forumca okuyup, toplu yorum atarken karışık ME'ler daha çok zevk veriyor bana. Taker segmentini çok beğendim ama bildiğim kadarıyla Kamos ne promo kesiyor ne de takip yapıyor. Yine de olduça 'Kamos' bir gimmickle geldi Taker ve bu eğlenceliydi. Anladığım kadarıyla arada böyle gelecek ama rosterda yükselmeye oynamayacak.

Goldberg reisin tavırlar sert. Ancak beklentim Goldberg'ün gitgide daha sert ama babacan bir figüre dönüşmesi yönünde. Bakalım, tutacak mı göreceğiz. Ani kickoutlar, 1...2...3... sonrası gelen kickoutlar oldukça hoşuma gidiyor ama belki daha az olsa, bizi de yerimizden daha çok zıplatır. Çok takıldığım bir nokta değil.

Konular
99
Beğeni sayısı
1,686
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şovun main-eventi baya iyiydi bence ama geçen şovda da dediğim gibi şov içindeki tempoyu biraz dengesiz buluyorum ben. Şovda main-event dışı şöyle dişli bir maç eksiği de vardı bence o yüzden 4 veriyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: