maçların bir noktada benzemesi normal ancak bence çok fazla tek düzeleşme var sanki. ben maçları okumaya çalışan bir insanım ve çok benzer şeyler etrafında dönüyor maçlar gibime geliyor. maçları okumadan geçenler için de benzer hisler vardır bence çünkü son anlar da hep aynılaştı. her maç en az 1-2 finisher kick-out vesaire biraz ekstraya kaçmaya başladı ve eskiden olan ilgi çekiciliğini de ister istemez kaybediyor. buna biraz daha sınırlama getirilebilir, her haftalık şovda üç maçın ikisinde iki tane finisher kickoutlandığında insan ?? oluyor bir noktada. çoğu anından keyif aldım şovun, r-truth&mvp&zeka&homicide etrafında dönen hikaye beni çok çekiyor. survivor series'e sanırım bir ya da iki şov kaldı. özer'in dediği gibi biraz bana da soru işareti geliyor çoğu nokta hiçbir maçı kestiremiyorum gidişatta. ama iki şovda halledebileceğine ve hype vereceğine inanmış demek ki ekip bu da bir tercih, karşısında değilim. hiç promo kesmeyen ve takip yapmayan birisi etrafında yazılan ve bayağı screen time alan segmenti çok anlayamadım bir de undertaker'dan bahsediyorum. bir yere varacak mı undertaker hikayesi goldberg'le konuştuğu gibi yoksa herkesi göstermek için miydi anlamadım ama herkesin botumsu bir karakterden azar yemesi pek hoş olmamış bence. onun da takipçisiyiz umarım güzel bir hikaye doğar oradan da. takip ettiğim haftalık şovların gerisinde kaldı bence, hepsine 5 vermiştim. 4 veriyorum bu şova da, elinize emeğinize sağlık çokça.