AEW Dynamite | 1. Kısım - Callis'in Yeni Şaheseri


Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
948
Mesajlar
4,297
Beğeni sayısı
958
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Adam Page
1 1
Cincinatti Ohio'da pyrolar patlıyor ve şov başlıyor.

Jon Moxley kendi memleketinde şovu açan isim oluyor. International kemerini Big Bill'e karşı savunacak. Bill, Ricky Starks eşliğinde ringe geliyor.



Jon Moxley vs. Big Bill - International Championship

Maçın sonlarına doğru maça müdahale etmeyen çalışan Ricky Starks'ı, Bryan Danielson durduruyor ve Moxley submission ile maçı kazanıyor.

Kazanan: Jon Moxley

Maçın ardından Starks ve Bill saldırmaya devam ediyor ve Claudio Castagnoli dostlarını desteğe geliyor.

Arka alanda Roderick Strong var. Durum değerlendirmesi yapacakken Adam Cole geliyor ve bu geceki maça bu sakat boyunla çıkmaması gerektiğini söylüyor. Strong ise haydi oradan diyip alandan ayrılıyor.



Don Callis ve Konosuke Takeshita geliyorlar ringe, Callis son şaheser tablosunu tanıtacak. Mikrofonu eline alır almaz yuhalanmaya başlıyor. Takeshita'nın Omega'yı 1 haftada 2 kere pinleyerek artık bir Ace'den de öte bir 'Alpha' olduğunu söylüyor. Omega'yı biraz daha gömdükten sonra örtünün altındaki tabloyu görüyoruz. Tabloda Takeshita kılıçla Ibushi'yi katlediyor.

Arka alanda BCC ekibi var haftaya Danielson ve Castagnoli vs. Starks ve Big Bill maçını izleyeceğiz. Moxley ise Fenix ile karşılaşacak.

Sırada kadınlar 4 way maçı var. Kazanan haftaya kemer maçına çıkacak.



Britt Baker vs. Toni Storm vs. Hikaru Shida vs. Nyla Rose

Toni Storm ani bir şekilde Britt Baker'ı roll up ile pinleyerek Saraya'nın rakibi oluyor.

Kazanan: Toni Storm

Le Sex Gods ringde. Haftaya teke tek maça çıkacaklar. Jericho ikisi arasındaki geçmişin derin olduğundan bahsediyor ve ikisinin yaptıkları hakkında bir video seyrettiriyor. İkili duygusallaşsa da Sammy ben buraya Jericho'nun yancısı olmaya gelmedim diyerek bu duygusal anı sonlandırıyor. Jericho da haklısın büyük bir yıldız olman için benim etkimden çıkman gerekiyor fakat daha beni yenmeye hazır değilsin diyor. Sammy bana saygı duymuyorsun diyip sinirleniyor ve haftaya seni yeneceğim ve el sıkışacağız diyor. İkili el sıkışsa da bir miktar geriliyorlar.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: