AEW Dynamite | 2. Kısım Hangman Yine Kendisiyle Yüzleşiyor


Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
948
Mesajlar
4,297
Beğeni sayısı
958
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Adam Page
1 1
Reklamların ardından Trent de ringe geliyor ve maça başlıyoruz.



Roderick Strong vs. Trent Beretta - Turnuva Maçı

Strong End of Heartache ile maçı kazanıyor.

Kazanan: Roderick Strong

İki güzellik arka alanda. Renee Paquette ve Toni Storm röportaj yapıyor. Renee, Soho ile olaylarını soruyor Toni'ye. Haftaya Kadınlar kemeri adaylığı için 4'lü maç olacakmış.



Benim adam geliyor ringe. Hangman alanda.



Kendisi 50.000 dolarlık Battle Royal'i kazanıp hayır kurumuna bağışlamıştı. Eğitim kurumuna bağışlamış kendisi de eski bir öğretmendi zaten. Page biraz da ilerisi için konuşacağım derken Swerve Strickland'ın müziğini duyuyoruz. Ringe geliyor ve All In'de ana kartta olmadığı için utanacağına yaptığı hayır ile övündüğünden bahsediyor. Şirketin yüzü olabilecekken düştüğü durumla dalga geçiyor. Neredeyse 1 yıldır Page'in hiçbir halt yapmadığından bahsediyor. 1 yıldır doğru düzgün maçı bile yokmuş sadece The Elite'in şöförlüğünü yapıyormuş. Bana sana verilen fırsatlar verilse AEW'nun ilk siyahi dünya şampiyonu olurdum diyor. İki seçeneği varmış Page'in ya yerini Strickland'a bırakacakmış ya da kıçını toplayıp kendine gelecekmiş. Strickland senin bulunduğun konumu senin elinden almaya geliyorum diyor. Hangman bu saçmalıktan usandım diyip çıkıyor ringden ve Strickland gülüyor. Strickland sorumluluklarından kaçan Hangman ile dalga geçerken Hangman ringe geri dönüyor. Hangman öfke ile Strickland'ın üstüne yürürken Brian Cage çıkageliyor ve Hangman'i dağıtıyor. Ve üçlü gülerek ringden ayrılıyor.

Main Event'e geçiyoruz.



Darby Allin vs. Nick Wayne - Turnuva Maçı



Duygu yükünün yoğun olduğu maçın ortalarına doğru Christian Cage ringe gelip maçı basıyor. İkilinin dikkatini dağıtıp yorumcu masasına oturuyor. Darby Allin submission ile maçı kazanıp turnuvanın yarı finalinde Roderick Strong'un rakibi oluyor. Christian stage önünde onu alkışlarken şovun sonuna geliyoruz.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Swerve Strickland... Vallahi bayılıyoruz bu herife ya, Elite vs. Mogul Embassy işini görmek istiyordum ben zaten ve bunun da yolunu yapmaya başladılar şimdiden. Toni Storm ise 2 dakikalık arka alan segmentiyle bizi Tuzla Aydıntepe Mahallesinde kitlenip kalan eleman gibi ekrana kilitledi, dünya markası bir hatun gerçekten... Main event ise benim için pek bir şey ifade etmiyor ama Darby Allin'ın maçı bitiriş şekli çok hoşuma gitti, Allin'ın bana gerçekten "wow" dedirttiği ilk an olabilir.
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Swerve vs. Adam Page kimin aklına geldiyse çok iyi olmuş abi muazzam eşleşme ve hiç de aklıma gelmezdi yani.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: