AEW Dynamite | 1. Kısım Joe ve MJF Yüzleşiyor


Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
948
Mesajlar
4,297
Beğeni sayısı
958
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Adam Page
1 1
It's Wednesday you know what that means!



Kemerini taze kaybetmiş Orange Cassidy ile açıyoruz şovu, konuşma yapacak. Seyircilerden büyük destek var. Kendisine evde kalması gerektiğini söylemişler ama o her hafta şovda bulunmaya devam edecekmiş maalesef, bunu söyleyip gidecekken Jon Moxley'i seyircilerin arasında görüyoruz. Gecenin açılış maçı için ringe geliyor. AR Fox da yanında Darby Allin ile ringe geliyor ve maça başlıyoruz.

Jon Moxley vs. AR Fox - International Championship



Jon Moxley için kolay geçen maç paradigm shift ile noktalanıyor.

Kazanan: Jon Moxley



Darby Allin kaybetmiş AR Fox'u teselli için geliyor biz de büyük ekrandan Nick Wayne'e babası üzerinden psikolojik şiddet uygulamaya devam edecen Christian Cage'i görüyoruz. Darby hızlı adımlarla arka alana gidiyor.

TBS Championship maçı için Kris Statlander geliyor ringe reklamlardan sonra Emi Sakura ile karşılaşacak.



Kris Statlander vs. Emi Sakura - TBS Championship

Aylar sonra AEW televizyonunda gördüğümüz Emi Sakura'yı Kris Statlander bitirici hareketi olan Wednesday Night Fever ile mağlup edip kemerini koruyor.

Kazanan: Kris Statlander

Arka alandayız The Kingdom ekibi ekranda. Roderick Strong gelen soru üzerine ailevi problemleri hakkında konuşuyor. Kendisi zor bir çocukluk geçirmiş ve böyle bir ortamda profesyonel güreş onun için her şeymiş.

Don Callis stage'de büyük bir yuhalama ile beliriyor ve yorumcu masasına oturuyor. Sıradaki maç Le Sex Gods ve Aussie Open arasında.



Le Sex Gods vs. Aussie Open

Aussie Open'a şaşırtıcı bir destek var seyirciden maçı da genel olarak üstün geçiriyorlar zaten. Fazlasıyla gelecek vaat ettiklerini söyleyebilirim. Fakat yine de Jericho'dan gelen ani bir Judas Effect maçı sonlandırıyor.

Kazanan: Le Sex Gods



Maçın ardından Jericho Sammy'nin kolunu kaldırmak istese de Sammy pek oralı olmuyor, ikili ringde tartışmaya başlarken tartışma itişmeye dönüşüyor ve güvenlik görevlileri ringe gelip onları ayırıyor.



Şampiyon MJF geliyor ringe. Konuşmaya başlıyor. Indy zamanlarında şovun gerçekleştiği Indıanapolis şehrinde ikamet ediyormuş. Ayrıca Grand Slam şovunda kemer turnuvasının galibi ile karşılaşacakmış. Samoa Joe hakkında konuşmaya başlayacakken Joe'nun müziğini duyuyoruz ve ringe geliyor. Joe ben burdayım sen burdasın e o zaman sorun ne çocuk söyle bana diyor. Joe'nun buraya bu kadar hızlı gelmesinin sebebi MJF'in müziğini dondurma arabası müziği sanmasıymış diyor MJF. Joe pek aldırmayıp sorun ne çocuk diye tekrar ediyor. Çocuk kelimesini dert etmiş gibi görünüyor MJF ve Joe ile kelime oyunlarıyla dalga geçmeye devam ediyor, seyirciyi de arkasına almış gibi. Joe bundan pek etkilenmemiş olacak ki tekrar sorun ne çocuk diyor. MJF kendisine bir kere daha çocuk denmesine sinirleniyor ve ortalık biraz geriliyor. Kendisini biraz sakinleştirdikten sonra istediğin de bu ama kemer için şu anda bir turnuva var diyor ve WWE'den reddedilişini anlatmaya başlıyor tekrar. William Regal'i gömüyor fakat hikayeni sonunda Regal'in kıçına tekmeyi koyup NXT'ye geri göndermiş ve eğer Joe kartlarını doğru oynamazsa NXT'ye geri postalayacağı sıradaki kişi olacakmış. Sonrasında o meşhur itekleme olayı hakkında konuşuyor. 19 yaşında sadace işimi yapıyordum diyor ama artık o çocuk yokmuş tamamen değişmiş ve bu jenerasyonun en büyük yeteneğiymiş. Joe onu bir çocuk olduğu için değil bir kancık olduğu için ittiğini söylüyor. MJF sakin bir tokat koyuyor bu söze. Fakat Joe bu tokada sadece gülüyor ve o turnuvaya gireceğini herkesi yendikten sonra kendisi için geleceğini söylüyor ve o güne kadar kendine iyi bak diyor. MJF ringden çıkacakken Joe atağa kalkıyor ve saldırmaya başlıyor fakat MJF karşılık veriyor. Yine de kavganın sonunda Joe üstün geliyor ve Muscle Buster vuracakken Adam Cole ringe MJF'i kurtarmaya geliyor. Joe ringden çıkıyor ve Adam Cole doktorları çağırıyor, doktorlar MJF'i arka alana götürürken Roderick Strong maçı için stage'e geliyor ve arka alana giden Adam Cole ile tartışıyorlar.

 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Christian Cage mobbingleri... Bana dehşet keyif veriyor, bu hikaye başka yerlere varacak. Psikolojik açıdan kaçıklaşacak monster heel bir Nick Wayne'in doğuşunu izliyoruz sanırım. MJF-Joe segmenti ise tek kelimeyle muazzamdı, MJF'in Regal'dan referans göstererek Joe'ya onu NXT'ye postalayacağını söylediği kısım çok iyiydi, AEW'da bir şeylerin bu kadar açık olmasından hoşlanıyorum ben.

Jericho ile Guevara arasındaki gerginliğe de pek anlam veremedim, kısa sürede tatlıya bağlanacaksa pek bir anlamı yok gibi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: