McMahon Devri Kapanıyor

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Endeavor'un bu satın alım öncesinde Punk ile oturup returnune karar verdiğine inanıyorum, konu ile alakasız. Bu adamların bu işe böyle hızlı bir giriş yapacağını düşünüyorum ben.
Hiç şaşırmam. Zaten Punk UFC için developmental şirketi olarak çalışan CFFC için color yapıyor. Kovulduğu anda iletişime geçmiş bile olabilirler.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Hiç şaşırmam. Zaten Punk UFC için developmental şirketi olarak çalışan CFFC için color yapıyor. Kovulduğu anda iletişime geçmiş bile olabilirler.
Komplo teorisi olacak ama, ben kovulma işlerini kafada planladığını bile düşünürüm.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Komplo teorisi olacak ama, ben kovulma işlerini kafada planladığını bile düşünürüm.
Baya komplo teorisi be usta. Adam buraya geldiğinde öyle böyle WWE düşmanı değildi. ROH kayıtları Vince’in elinde kalmadı diye bayram etmiş bir adam Punk. Zorla delirttiler adamı.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Baya komplo teorisi be usta. Adam buraya geldiğinde öyle böyle WWE düşmanı değildi. ROH kayıtları Vince’in elinde kalmadı diye bayram etmiş bir adam Punk. Zorla delirttiler adamı.
Orası öyle kesinlikle, benimkisi tamamıyla komplo teorisi, kendimi eğlendirme şekli yani. Sanki el altı bir anlaşma sağlanmış olabilir hissiyatı var içimde. Uzaklaştırma, RAW arka alanına uğrama, görüşmeler... düşünmemek elde değil.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Orası öyle kesinlikle, benimkisi tamamıyla komplo teorisi, kendimi eğlendirme şekli yani. Sanki el altı bir anlaşma sağlanmış olabilir hissiyatı var içimde. Uzaklaştırma, RAW arka alanına uğrama, görüşmeler... düşünmemek elde değil.
Hiç düşünmüyorum, aklıma bile gelmedi. 😎

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: