Janel Grant, Vince McMahon Davasına Yönelik Yeni Ayrıntılar Sundu (Nick Khan Her şeyi Biliyormuş)

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
201
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
1775221728835.png

Janel Grant, 1 Nisan'da, her iki tarafa karşı açtığı davada Vince McMahon ve WWE tarafından sunulan dilekçelere karşı yeni bir itiraz dilekçesi sundu.

Dosyada, Vince McMahon’un Mart 2021’de Nick Khan ve eski COO Brad Blum’a Grant ile olan ilişkisinin niteliğini anlattığını söylediği belirtiliyor.
Dosyada ayrıca McMahon’un, eski WWE baş hukuk danışmanı Brad Nurse’ün bu ilişkiyle ilgili endişelerini dile getirdiğini, ancak bu konunun “halledildiğini” söylediğini ifade ettiği de yer alıyor.
(Yani bu durum gizli değil, üst düzey yöneticiler tarafından biliniyormuş ve şirketin hukuk departmanı bu konu hakkında uyarı yapmış fakat "halledildi" ifadesi kullanılarak üstü kapatılmış.)

Janel Grant:
“Vince daha sonra bana, Nick Khan ve Brad Blum ile özel olarak görüştüğünü ve bu görüşmede benimle olan ilişkisinin cinsel niteliğini resmî olarak açıkladığını söyledi. Onların endişe dile getirdiğini ve içlerinden birinin bana güvenilip güvenilemeyeceğini sorguladığını söyledi. Vince, onlara benim sadakatim ve karakterim hakkında güvence verdiğini, WWE’ye asla zarar verecek bir şey yapmayacağımı ve ‘birine zarar vermektense balkondan atlamayı tercih edeceğimi’ söylediğimi aktardığını belirtti. Bu güvenceler sonrasında Nick ve Brad’in nihayetinde destekleyici olduklarını söyledi.”

“Vince, kendisinin ve WWE yönetiminin beni şirket açısından bir risk (yükümlülük) olarak değerlendirdiğini açıkladı. Daha sonra bana, varlığımın yeni bir Genel Hukuk Danışmanı işe almalarını zorlaştırdığı için hukuk departmanından derhal ayrılmam gerektiğini söyledi.
Bunu açıklamak için, eski Genel Hukuk Danışmanı Brad Nurse’ün Vince ile aramdaki cinsel ilişkiyi büyük ölçüde fark ettiğini ya da bildiğini ve bunu Brad ile yaptığı bir toplantıda Vince’in ofisinin dikkatine sunduğunu söyledi. Bunun üzerine Vince elini sallayarak konunun ‘halledildiğini’ ifade etti.
Ben bunu, Genel Hukuk Danışmanı’nın Vince’in benimle olan davranışlarını üst yönetim için bir risk olarak tespit ettiği ve sonrasında işten çıkarıldığı şeklinde anladım.”

“Bunun içinden çıkmanın hiçbir yolunu göremiyordum; Vince, Nick Khan, Brad Blum, Johnny ve benimle ilgili yapılan kurumsal planın ardından, Vince bana yeni patronumun (ücreti WWE tarafından karşılanan) otel odasına gidip kendimi ona ‘kahvaltı’ olarak cinsel şekilde sunmam talimatını verdi. Haftalar sonra, Nisan ayının başlarına doğru, kendimi o kadar büyük bir duygusal ve fiziksel acı içinde buldum ki intihar girişiminde bulundum.”

“Başarısız olan intihar girişimimi ve hayatta kalmış olmamın bir şans olduğunu Vince’e söylediğimde, bana bir sesli mesaj göndererek ne yapmam gerektiğini söyledi: ‘Sabah gidip Johnny’nin kapısını çal, tamam sonra konuşuruz umarım. Tamam. Hoşça kal.’ Vince’in talimatına uyarak ertesi sabah yine Johnny’nin otel odasına gidip kendimi ona ‘kahvaltı’ olarak sundum. Bunu en az beş kez yapmam istendi ve başka bir seçeneğim olmadığını hissettim.”

Grant ayrıca, Vince’in kendisini bir WWE süperstarını “tebrik etmeye” teşvik ettiğini ve NDA (gizlilik anlaşması) imzalandıktan sonra bile Brock Lesnar ile olan ilişkisini sürdürmesini istediğini iddia etti.

“14 Şubat 2022’de Vince bana büyük bir çiçek buketi hediye etti ve o geceki canlı RAW bölümünde, Vince’in benim onunla cinsel ilişkiye girmemi teşvik ettiği bir güreşçiyle ilgili bir anı (segmenti) kurguladı. Ertesi gün Vince bana mesaj atarak, ‘Neden onu tebrik etmiyorsun?’ dedi. Ben de Vince’e, özellikle kimlerle konuşmama izin verildiği konusunda NDA’nın kapsamı hakkında kafamın karışık olduğunu söyledim.
‘Brock ile hâlâ mesajlaşmam gerekip gerekmediğini sordum ve Vince, New York City’de benimle Brock arasında planlanan cinsel buluşmanın beklendiği şekilde devam ettiğini doğruladı. Bunun, 5 Mart’ta Madison Square Garden’daki canlı etkinlikte özel bir planın parçası olduğunu söyledi. Vince hatta tamamen büyük harflerle “EVET” diye cevap verdi.’

“2 Mart 2022’de Vince ile uzun ve dengesiz bir telefon görüşmesi yaptım. Bir süre konuşmamamız gerektiğini söyledi ve WrestleMania’dan sonra tekrar iletişime geçip cinsel ilişkiye devam edeceğimizi belirtti. Bu süre zarfında kimlerle cinsel ilişkiye girmemin beklendiğini de söyledi. Bekleyen bir iş başvurusu ile ilgili ‘tek bir acil arama’ yapmamı onayladı ve herhangi bir yardıma ihtiyacım olursa Nick ve Brad’i aramamı söyledi.

“2 Mart’taki Vince görüşmemden sonra Brock ile mesajlaşmaya devam ettik. Brock, New York City’de olduğunu söyledi ve bulunduğum yerle ilgili sorular sordu. Vince’in önceki taleplerine uygun olarak, onu memnun etmek için Brock’a açık içerikli mesajlar gönderdim. Brock, NDA imzalandıktan iki ay sonrasına kadar, yani 27 Mart 2022’ye kadar benimle iletişime geçmeye devam etti.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi