2024 Yerel Seçimleri | Genel Konu

Hangi Partiye Oy Vereceksiniz?

• AKP

Oy: 0 0.0%
  • MHP

• HDP

• TİP

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    6

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
400
1
@Gloom samsundakileri ögrenmek lazım ya
Samsunda CHP kazanınca sevinmiştim. Görmüşsündür belki, sahilde insanlar masa atıp içmeye, eğlenmeye başladı. Çok da güzel bir görüntüydü ama beceremediler. Ne yerlerden şişeleri topluyorlar ne kavga gürültüyü engelleyebiliyorlar. Hayal kırıklığı oldu. Umarım iyi bir alternatif çıkar bunlara. Sahilde kavga gürültü görmek rutinleşmeye başladı bir ara. Belki de bana denk gelmiştir.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,909
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
İzmir'de oy verecek AKPli, MHPli, Memleketli, Yeniden Refahlı ve Zafer Partili arkadaşları CEHAPE ZÜLMÜNE KARŞI MUKAVEMET İÇİN ÜMİT ÖZLALE'ye oy vermelerini önemle rica ediyorum. Derdim şu İzmir'e çöken Dersim çetesini def etmek.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
Samsunda CHP kazanınca sevinmiştim. Görmüşsündür belki, sahilde insanlar masa atıp içmeye, eğlenmeye başladı. Çok da güzel bir görüntüydü ama beceremediler. Ne yerlerden şişeleri topluyorlar ne kavga gürültüyü engelleyebiliyorlar. Hayal kırıklığı oldu. Umarım iyi bir alternatif çıkar bunlara. Sahilde kavga gürültü görmek rutinleşmeye başladı bir ara. Belki de bana denk gelmiştir.
Bunun biraz da insanlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Geleli 1 hafta oldu buraya o kadar gergin ve saçma sapan insanlara geldim ki anlatamam.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: