Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
No More Word gelsin, hükümet bile değişir şeklinde övüldüğü için bana over geliyor. Ayrıca kariyerinin iyi olduğu yerler kadar, kendi bağımlılıkları yüzünden, kafa üstü çakıldığı yerler de var. Bunları düşününce, goat yorumları genelde over hissettiriyor.
Zamanında çok sevdiğim, çok da yetenekli, karizmatik... bir o kadar da aptallığıyla ve bağımlılıklarıyla kariyerini hiç etmiş bir arkadaş. Kendisine olan sevgim ve saygım sona erdi. Sabır taşı olsa çatlar çünkü. Çok başka olabilirdi baba ya...
Kesinlikle Underrated değil. Bu konuda hemfikirizdir herhalde.
Bence hak ettiğini alıyor ancak aşırı hayranları gelince antipatikleştirdikleri de oluyor. Uyuşturucu işi olmasa çok başka şeyler söylenirdi belki ancak laf-ı güzaf şu anda.
Asla underrated değil. Yeteneğine, doğal karizmasına bu kadar ihanet eden biri bu kadar sayılmasa daha iyi de olurdu. Seyirciye saygısı olduğunu düşünmüyorum. Çok şansı vardı, hepsini harcadı.
Aptal herifin teki, eline geçirdiği her şansı yarım saatlik zevkler için tepen bir adam. Underrated veya Overrated değil. Doğrurated. Ama bizim en azından benim hayallerim onun için çok başkaydı. Çocukluk kahramanımın böyle bir adam olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum. Bu yüzden kendisini hiçbir zaman affetmeyeceğim.