Sizin Jeff Hardy Yorumunuz?

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,816
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
No More Word gelsin, hükümet bile değişir şeklinde övüldüğü için bana over geliyor. Ayrıca kariyerinin iyi olduğu yerler kadar, kendi bağımlılıkları yüzünden, kafa üstü çakıldığı yerler de var. Bunları düşününce, goat yorumları genelde over hissettiriyor.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Zamanında çok sevdiğim, çok da yetenekli, karizmatik... bir o kadar da aptallığıyla ve bağımlılıklarıyla kariyerini hiç etmiş bir arkadaş. Kendisine olan sevgim ve saygım sona erdi. Sabır taşı olsa çatlar çünkü. Çok başka olabilirdi baba ya...

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kesinlikle Underrated değil. Bu konuda hemfikirizdir herhalde.

Bence hak ettiğini alıyor ancak aşırı hayranları gelince antipatikleştirdikleri de oluyor. Uyuşturucu işi olmasa çok başka şeyler söylenirdi belki ancak laf-ı güzaf şu anda.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,105
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
400
1
Asla underrated değil. Yeteneğine, doğal karizmasına bu kadar ihanet eden biri bu kadar sayılmasa daha iyi de olurdu. Seyirciye saygısı olduğunu düşünmüyorum. Çok şansı vardı, hepsini harcadı.

Kendisini çok severim.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
209
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Aptal herifin teki, eline geçirdiği her şansı yarım saatlik zevkler için tepen bir adam. Underrated veya Overrated değil. Doğrurated. Ama bizim en azından benim hayallerim onun için çok başkaydı. Çocukluk kahramanımın böyle bir adam olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum. Bu yüzden kendisini hiçbir zaman affetmeyeceğim.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Ne ettiyse kendine etti ama bağımlılıkları olmasa bile maksimumu bence yine şu an kazandıkları kadar olmalıydı, hakkı fazlasıyla verildi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: