Akıcı bir yayın ile başlayacağım. Bu gece yayın biraz hızlı olacak. Hızıma ayak uydurmaya çalışın.
O dünya şampiyonu da, biz eşşek miyiz awAdam dünya şampiyonu. Saygı duyacaksınız Payback'li dünya şampiyonuna.
Biz kemere çökene dek
Damn sandalye adam yaAkıcı bir yayın ile başlayacağım. Bu gece yayın biraz hızlı olacak. Hızıma ayak uydurmaya çalışın.
Ya Blair falan vardı senin onlar ne oldu?O dünya şampiyonu da, biz eşşek miyiz aw
Hala varlar. Priestley daha çok Aussie Open ile ama United Empire hala bir. Yani öyle düşünüyorum.Ya Blair falan vardı senin onlar ne oldu?
Bordo Elite alınca birden çok karakter alabiliyorsun ya, o karakterlerin birbiriyle bağlantılı olması gerekiyor mu? Yani ben rastgele bir güreşçi daha alabiliyor muyum?Hala varlar. Priestley daha çok Aussie Open ile ama United Empire hala bir. Yani öyle düşünüyorum.
Yo öyle bir kural yok. Aussie Open eskiden başka oyuncuların karakterleriydi. Onlar bırakınca ben devam etmek istedim. Rastgele bir güreşçi değil de solo karakterinden tamamen bağımsız takım da alabiliyorsun. Ama şu anki Elite düzeyinle alamazsın.Bordo Elite alınca birden çok karakter alabiliyorsun ya, o karakterlerin birbiriyle bağlantılı olması gerekiyor mu? Yani ben rastgele bir güreşçi daha alabiliyor muyum?
Niye kardeş bizi neden beğenmedinYo öyle bir kural yok. Aussie Open eskiden başka oyuncuların karakterleriydi. Onlar bırakınca ben devam etmek istedim. Rastgele bir güreşçi değil de solo karakterinden tamamen bağımsız takım da alabiliyorsun. Ama şu anki Elite düzeyinle alamazsın.
Paran yok yeterince :dNiye kardeş bizi neden beğenmedin