RPG PAYBACK #6'ya Puanınız ve Değerlendirmeleriniz

?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 4 26.7%
  • 5

Oy: 11 73.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
RPG'de ilk ana kemerimizi aldık, 5 değil de ne diyelim? Gururluyuz, mutluyuz. Vitesi düşürmeden gideceğiz, umarım şovlar da böyle gider.

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
596
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Haftalar sonra şovda göründüm. Bunun sevinci bir yana erkek oğlu erkek Goldberg'in şampiyon olduğunu görmek ayrı bir keyiflendirdi. 5 dışında bir şeye basamam.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,714
PG Nakit
370
5 abi. Tek sıkıntı maçtan dolayı yayın bazı kısımlarda çok hızlandı ki anlayabiliyorum. Keşke maç gününe denk gelmeseydi feci bar koyardı bu şov.

Konular
99
Beğeni sayısı
1,686
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Sonucu çok belli olan birkaç maç ne kadar hızlı yayınlansa da biraz vitesi düşürdü benim gözümde, Champ vs. Champ maçı baya iyiydi temiz bitmeyeceği de belliydi ama orada üst üste iki karışma olmasını beğendim sürpriz oldu güzel oldu. Riddle & Humberto segmentini beğendim, ikiliyi de yakıştırdım birbirine şimdilik o yüzden neler gelecek oradan merak ediyorum. Dominik'in debut merak etti, Alpi Baytan az umursarsa RPG'in en iyi çarı olur o kadar diyeyim ilk promo fenasal iyiydi, onun ekseninde gelişecek olayları merak ediyoruz sabırsızlıkla. Main Event çok domineydi, biraz daha karışık bir şeyler bekliyordum. Savaşın dengesi değişecek falan denince ben daha çok brandlar arası bir şey beklemiştim, bu da dengeyi değiştirdi ama ne yalan söyleyeyim beklemiyordum hiç. Chavo'nun benim bulunduğum maçta kemerini alması ve ilk şampiyon olması münasebetiyle bitiş benim için biraz buruk oldu. Dediğim gibi birkaç sonucu belli maç olmasından dolayı, şovun gidişatı biraz dalgalı gibi hissettirdi. MAYHEM'deki yüksek biten vitesten sonra biraz daha sakinleşme şovu gibi oldu, herkesin eline sağlık 4 veriyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: