Chris Jericho CM Punk'la All In'de Ne Konuştu?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yok bana hikaye çok boş geldi. Tope rope frankensteiner ile ilgili Punk'a gelmesini anladım da, ne bileyim hikaye bana çok tırt geldi ya. Ne bileyim, inanamadım açıkçası. Ama araları iyiyse, sıkıntı yok. Keşke bunu Punk hala şirketin içindeyken de söyleseydi.
All Out olayları sonrasında sular durulduğunda yine piyasaya çıkıp kendisini bir yerlerden kendisini odak noktasına yaklaştırmaya çalışmıştı.

Bu ve bunun gibi abuk sabuk hareketleri NJPW işlerini yaptığı dönemde fazlasıyla arttı. Hep böyle dangalak olduğunu düşünmek istemediğimden, iyi hatırlamak adına, tüm bu durumlarını orta yaş krizine bağladım kendimce. Yoksa eskiden yaptığı güzel işleri de sevemeyeceğim.
Bence siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz ya. İki güreşçi arasında arka alanda geçebilecek, gayet olağan ve sıradan hoşbeşler/makaralardır bunlar.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bence siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz ya. İki güreşçi arasında arka alanda geçebilecek, gayet olağan ve sıradan hoşbeşler/makaralardır bunlar.
All Out’da “Karşısına geçtim, sen kansersin oğlum dedim” falan diye söylediğini iddia ediyordu. Ancak bu iddiayı olaylar olup biteli 1 ay sonra attı. Ne Elite ne de Punk tarafı odada böyle bir şey olduğunu doğruladı. Öyle meczup etti kendini. Ne zaman bir olay olsa bir tarafından Jericho çıkıyor. Mesele bu, ne dediğinden bağımsız.

Reborn by Unpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
4
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
WWE sonrası Chris Jericho'yu pek sevemedim. Düşen güreş performansının yanında Sammy Guevera gibi sapık bir adamı başımıza bela etti.
Güreş performansı WWE'de ki son yıllarından çok daha iyi bu arada. Toxic açıklamalarından dolayı soğuyan insanlar oluyor ama hala GOAT bu adam yani, kendisi ile GOAT yarışında olan adamlar torun bakıyorken adam hala Ospreay ile şovun en iyi maçlarından birini çıkarıyor.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Güreş performansı WWE'de ki son yıllarından çok daha iyi bu arada. Toxic açıklamalarından dolayı soğuyan insanlar oluyor ama hala GOAT bu adam yani, kendisi ile GOAT yarışında olan adamlar torun bakıyorken adam hala Ospreay ile şovun en iyi maçlarından birini çıkarıyor.

Ospreay ile KK maça çıksa o maç bile güzel olur efendim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: