RPG MAYHEM #8'e Puanınız ve Değerlendirmeleriniz

MAYHEM #8'e Puanınız

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 4 22.2%
  • 5

Oy: 14 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    18
Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
diğer haftalık şovların kalitesini bilmiyorum da bir haftalık şov için inanılmaz üst düzeydi şov. gerek val venis ve john morrison'ın anları, gerek main eventteki olaylar, survivor series'in başlangıcını izlememiz, dream promosu, page debut, benim debut, cole debut.. hepsi çok güzel yazılmıştı. patron'un hikayesi de pastanın üstündeki çilek. debutuma da bayıldım, muhteşem giriş yaptık. 5 net.

Konular
99
Beğeni sayısı
1,686
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Bir haftadır RPG günü çekiyorduk desek yalan olmaz, inanılmaz bir şovdu. Sonda ağır toplardan bazıları gelmedi onlara şaşırdım biraz, onun dışında debutlar falan çok iyi yedirilmişti hepsi. Özellikle Adam Page'in twist inanılmaz iyiydi çok çok beğendim, benim sondaki olay kafayı çok karıştırdı. Biraz hazırlayıp bu şovda yaşanacaklarla birlikte kesmeyi planladığım bir promo vardı, o güme gitti gibi oldu birazcık. Artık ya duruma göre bir şey ayarlayacağız ya da öbür şovdan sonra bakacağız diyelim, herkesin eline sağlık. Bu arada şov görselleriyle kim ilgileniyorsa çok çok iyi, çoğu karakter sahibi bile bu kadar detay fotoğraf bulamıyordur promosuna. Elinize sağlık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: