CM Punk Kovuldu!


Johnkorey

QuietQuitting
Katılım
2 Tem 2023
Konular
553
Mesajlar
7,647
Beğeni sayısı
1,337
PG Nakit
1,445
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
AEW kendi bacağına sıktı. Ha olması gereken budur Punk'a daha da fazla taviz verseler boku çıkardı ama neler olacak göreceğiz. Olası bir Edge transferinin ihtimali artmış bulunmakta artık.
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
3,831
Beğeni sayısı
1,104
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
İyi oldu valla eleman sürekli bir sıkıntı çıkatıyordu. WWE'de return yapmasına vesile olur umarım hazır şirket satılmışken.
 

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,473
Beğeni sayısı
1,596
PG Nakit
370
Yani güncel AEW izlemiyorum ama yine de üzücü. Hem AEW adına hem Punk adına. Elinde böyle bir kadro varken üstüne Punk varken işlerin bu kadar karmaşıklaşması ve işin sonunun böyle olması üzücü.

Fakat WWE bu topa girmez bile.

Ben WWE'de bir yönetici olsam ben de göze almam şahsen. Punk büyük bir isim ve kesinlikle büyük etkisi olur geri dönmesinin ama hem o yıllarca beklenen dönüş hypeını AEW'ya geri dönerek azalttı (ha bu demek değil ki WWE'ye geri dönüşünün gram etkisi olmaz. olur tabii köpek gibi reaksiyon da alır günlerce belki haftalarca da konuşulur ama benim demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum) hem de yani biliyoruz bu adam CM Punk. Tartışmasına girmek istemiyorum bunun ama diğer konuda dediğim gibi bu adam sorunlu bir insan bana göre. WWE bu riske girmez.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: