CM Punk Kovuldu!


RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
361
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Olaya AEW açısından bakarsak bu kadar büyük ve yönetilmesi zor bir egoyu şirkette barındırmak ve idare etmek ne kadar zor görmüş oldular. Dürüst olmak gerekirse benim baştan pek umudum yoktu, zaten çok kısa sürede olayların patlamasıyla yokuşa ve yönetilmesi zor bir noktaya gitti. AEW bence arka alanın bu kadar etkileneceğini düşünmüyordu bu arada. Punk varken neler olabileceğini hesaba katmak gerekir.

CM Punk'ın kendini değiştirmesi gerekiyor, değiştirmediği sürece emeklilik onun için en hayırlısı. Yine değiştiremediği sürece WWE'ye gelme ihtimali de yok. Sanırım geçenlerde arka alana gelmiş, Vince sinirlenmiş filan. Arka alan huzurunu da düşünürsek pek girmeyebilir bu topa WWE.
 

ReQuem

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,705
Mesajlar
9,152
Beğeni sayısı
1,751
PG Nakit
1,850
Konum
Sivas
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Yani güncel AEW izlemiyorum ama yine de üzücü. Hem AEW adına hem Punk adına. Elinde böyle bir kadro varken üstüne Punk varken işlerin bu kadar karmaşıklaşması ve işin sonunun böyle olması üzücü.

Fakat WWE bu topa girmez bile.

Ben WWE'de bir yönetici olsam ben de göze almam şahsen. Punk büyük bir isim ve kesinlikle büyük etkisi olur geri dönmesinin ama hem o yıllarca beklenen dönüş hypeını AEW'ya geri dönerek azalttı (ha bu demek değil ki WWE'ye geri dönüşünün gram etkisi olmaz. olur tabii köpek gibi reaksiyon da alır günlerce belki haftalarca da konuşulur ama benim demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum) hem de yani biliyoruz bu adam CM Punk. Tartışmasına girmek istemiyorum bunun ama diğer konuda dediğim gibi bu adam sorunlu bir insan bana göre. WWE bu riske girmez.
WWE bu adımı atarsa anlık çok büyük reaksiyon alır elbette ama Punk'ın kalıcı bir yara bırakacağını unutmamak lazım. Punk bu çünkü, kendisi profesyonel olmaktan bayağı uzak bir adam.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: