CM Punk Kovuldu!


Doktor Hektör

The Irish Ace
Katılım
2 Tem 2023
Konular
124
Mesajlar
564
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
725
Konum
Konya
ALL ELITE WRESTLING VE TONY KHAN'DAN AÇIKLAMA

All Elite Wrestling (AEW), Phillip Brooks (CM Punk) ile AEW arasındaki güreşçi ve iş sözleşmelerini derhal geçerli olmak üzere feshetti. Fesih bugün AEW CEO'su, Genel Müdürü ve Kreatif Başkanı Tony Khan tarafından doğrulandı.

Fesih, 27 Ağustos Pazar günü AEW - All In London'da sahne arkasında meydana gelen bir olayla ilgili bir hafta süren iç soruşturmanın ardından gerçekleşti. Soruşturmanın ardından AEW Disiplin Komitesi bir araya geldi ve daha sonra dış hukuk danışmanıyla görüşerek Khan'a CM Punk'ın işine son verilmesi yönünde oybirliğiyle tavsiye kararı aldı.

Khan aşağıdaki açıklamayı yaptı:
"Phil AEW içinde önemli bir rol oynadı ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. AEW ile olan sözleşmesinin gerekçeli olarak feshedilmesi nihayetinde sadece ve sadece benim kararımdır. Elbette, pek çok hayranımız için hayal kırıklığı yaratabilecek bu haberi paylaşmak zorunda kalmamayı dilerdim. Bununla birlikte, bu kararı AEW'yi her hafta mümkün kılan pek çok harika insanın - yeteneklerimiz, personelimiz, mekan işletmecilerimiz ve hayranlarımıza televizyonda ve dünyanın dört bir yanındaki arenalarda ve stadyumlarda harika şovlar sunmak için çabaları göz ardı edilen ancak çok önemli olan diğer pek çok kişinin - çıkarları doğrultusunda veriyorum."
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: