- Konular
- 143
- Beğeni sayısı
- 1,512
- PG Nakit
- 1,115
- RPG Karakteri
- "starboy" Wes Lee
- Favori Güreşçi
- CM Punk
SU SEYIRCILERI SUSTURUN HACI SES AZALTICIYLA FLN COK KONUSUOLAR
Kkden iyidirChavo bideyler yapmsdan kazanıyor Kemal yirtinmasjna rağmen birsey olmuyor maalesef
O ÇChavo Guerrero: İnsanlar kemerimi Goldberg veya Angel Garza sayesinde koruduğum hakkında konuşuyorlar fakat burada isimler değil sonuç önemli. Burada ana konumuz Chavo Guerrero'nun her zaman bir fırsat yaratabileceği... Bu yüzden Goldberg veya herhangi birisi umrumda değil. Ben benim için o an ne kazançlı ise onu yaparım. Angel Garza'nın şirketten s*ktirip gittiği veya s*ktir edildiği söyleniyor. Ona ve kuzeni olmadan benim bir hiç olacağımı söylüyorlar. Hadi ama! Eğer biraz insanlar o ikiliyi s*kine bile taktıysa tamamen benim sayemde! O iki p*çi yanıma almasaydım kimse onların isimlerini bile bilmeyecekti! Humberto... Evlat hiçbir zaman ne sen ne kuzenin benim gibi olamayacaksınız! Geçen şov o bakışın ne anlama geldiğini biliyorum, hem de çok iyi biliyorum! Kendini kanıtlama ihtiyacının verdiği özgüvenle yaptığın bu başkaldırının hiçbir anlamı yok ese. Daha kendi kuzeninin bile gölgesinden çıkamayan bir amc*k kim ki PGW'nun en büyük şampiyonuna başkaldırsın? Fakat konumuz bu değil. Evet çok konuştum biliyorum fakat beni kimse susturamaz. PGW şampiyonunuzu dinlemek zorundasınız. Evet ne diyordum? Asıl konumuza gelebiliriz! Herkes soruyor: neden? Neden mi? Neden mi PAYBACK için dövüşmedim?