CM Punk Tony Khan İle Tartışmış, İşi Bırakacağını Söylemiş

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Hoca yanlış anlama ama Jay White daha kendi grubunda en iyi isim değilken televizyona kitleleri sürüklediğini hiç düşünmüyorum. Tercih edilen güreş yönetimi de -de facto olarak- Punk ve şürekasından oluşuyor. Bizzat Ace Steel arka planda çalışıyor. Şovun hissiyatı, şans verilmesi istenen kişileri, kimlerin binaya girip giremeyeceği hep Punk’ın kontrolünde.
Estf yanlış anlayacak bir şey yok. Ben yaptığım yorumu reytingler üzerinden yapmadım, Collision'ın reytinglerde çok da başarılı olduğu da söylenemez bence. Dynamite'dan apayrı ve Punk'ın ekranların başına topladığı bir kitlesi olduğunu da düşünmüyorum. Tercih edilen, hadi old school diyelim, güreş yönteminin de mucidi Punk olmadığı gibi, dediğim gibi yegane sağlayıcısı veya Jay White, FTR vs. oradayken en iyi uygulayıcısı dahi olduğu söylenemez. AEW ekranlarında izlediğimiz her şey öyle veya böyle Tony Khan'ın ürünü. Punk'ın Colission'dan ya da doğrudan şirketten ayrılması soyunma odasında huzursuzluğa sebep olup Collision özelinde bir şeyleri değiştirir mi? Kesinlikle evet. Bu değişecek şeyler çok mu önemlidir? Bence hayır. Bu olası değişikliklere artık fırsat maliyeti gözüyle bakılmalı ve Punk'ın nazı daha fazla çekilmemeli diye düşünüyorum. Nasıl diğer sporlarda da olduğu gibi nice süper takımlar, mutsuz bir soyunma odasını aşamadıkları için çaresizce başarısız oluyorsa, buradaki gidişatın da başka bir sonu yok gibi geliyor bana.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
images

YAK GEL BİLDİĞİN NE VARSA SAT GEL GÖZÜM YOK PARA PULDA YALNIZ SANADIR BU HASRETİM…

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: