Twitter'ın Tam Manasıyla Dipsiz Bir Çukura Dönüşmesi


Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
331
Mesajlar
2,885
Beğeni sayısı
601
PG Nakit
1,050
Spor özelinde konuşacak olursak hayatında bir "birey" olmayı becerememiş, futbol takımları üzerinden aidiyet duygusu hissederek kendini gerçekleştirmeye, bir şekilde varoluşunu anlamlandırmaya çalışan zavallı insanların bütün gün birbirine nefret kustuğu bir mecraya döndü twitter. Bu nefreti körükleyenlerin başını da çok takipçili saçma sapan taraftar sayfaları çekiyor. Hatta biraz da göndermeli möndermeli paylaşımlar yapan, her şeye alınan resmi takım hesaplarının da payı var bunda.
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,635
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Paul Heyman
1
Futbol hesapları başlangıç seviyesi, az biraz siyaset time'a giriş yaptığınızda daha ne gibi tiplerin olduğunu görmek insanın beyinine kan götürüyor. Eğlenceli tarafı da yok değil, özellikle seçim sürecindeki ortamın bokluğu keyiften dört köşe yapıyordu beni.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,666
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Malum yönetimin desteklediği Samiyenhaber ve tayfası sağ olsun. Ayetullah bu dipsiz çukura baş koydu, sonu ne olacak bakalım.
 

Itsuzai

παλικάρι
Katılım
3 Tem 2023
Konular
3
Mesajlar
201
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Konum
Doğu Almanya
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Güzel, beklediğim cevaplardan biri buydu bende bi kontra argümanla devam ettireyim bari.

30 milyonluk bir camianın yöneticilerinin dolaylı yollardan kendi hukuklarını uygulamaya çalışması, bu esnada kendi kitlesinin sarf ettiği ağza alınmayacak sözlerin, tehditlerin, manipülasyonların ve bunun gibi sürüyle örneğin derenin karşı tarafından bir cevabı olmayacak mıydı yani? Karşılıklı bir toksikleşme var ve artık bu durum normal bir atışma halini geçmiş vaziyette. Bence bunun sonu birinin başına bi şey gelmesiyle sonlanacak. (streamer kız muhabbetini falan dahil etmiyorum kızın falso olduğu 800kmden falan belli yani) Ama ezcümlede bence tek değil iki tarafın birbirini gerdiği bir ortam var. Tek bir cepheye ihale edilmesi yanlış.

Genel soruyorum bu arada yani FB penceresinden cevap yazacak olursam başka şekilde konuşmam gerekir. Ortadan bakmaya çalışan biri olarak yazıyorum TR şartları içerisinde.



Spor gündemi içindir yorumlar, siyasi vs atışmalara hiç girmiyorum bile.
Kendi hukuku falan nedir bilmiyorum. Bunca senelik işi "hayır siz başlattınız" diye çözebileceğimizi de sanmıyorum. İşin neticesinde hepimiz tarafız ve canımızın istediğini duyup/görüp canımızın istemediğini duymayıp görmüyoruz. Ha yine bir çizgi çekilecekse ben ilk çizgiyi rahatlıkla 3 Temmuz 2011'e ve o sürecin sonlanmayışına, ikinci çizgiyi de Ali Koç'un Fatih Terim'le saha dışı mücadele etme uğruna başvurduğu yöntemlere çekerim ama bugün yaşadığımız olaylarla özellikle 3 Temmuz sürecinde olanların bire bir bağlantısı var mıdır diye sorarsan da bence yok. Dolayısıyla başlangıcı da "onlar da böyle dedi" argümanlarını da bir kenara bırakarak her ne kadar bir taraftar olarak yorum yapsam da objektif kalmaya çalışarak şunu söyleyeyim: Son yılların en sakin sezonunun Galatasaray'ın yarışta olmadığı 2022 sezonu olması bence tesadüf değil mesela. Türk futbolunun başlıca tetikleyicisi Galatasaray. Pozisyonlar Galatasaray'a göre alınıyor. 2018'deki kaçak Kulüpler Birliği bildirisinde de bu böyleydi, bugün takımların transfer politikalarında da bu böyle. Bu bilenme durumu da yerli bir oyuncunun şampiyona konuk olduğu bir deplasman maçında "bence hak edilmemiş bir şampiyonluk" demesine kadar varıyorsa, bunun sebebi de Galatasaray'ın başarılı olması değildir diye tahmin ediyorum. Ha Galatasaray'ı da bir kenara koyarsak, yayıncı kuruluştan tutalım suç işleyen vatandaşların giydiği formaya kadar açıklama yapıp her alanda düdük öttürmeye çalışan Ali Koç yönetimi, saha içi başarıyı da yakalasa ülkeye spor medyası açısından huzur vermeyecek. Çünkü ajandaları da pusulaları da hatalı.

Bu tansiyonun son dönemde artmasında da MC yönetiminin aksine Galatasaray'ın evet artık güçlü bir yönetimle birlikte bunlara karşılık vermesinin de payı büyük. 2021 sezonundaki gibi haklı penaltısından mahcup olan, aleni şekilde yapılan terörist yakıştırmalarına sessiz kalınan bir atmosfer artık yok. Bir kişiye 9 kere sövdükten sonra bir şey olmamışken 10.'ya sövdüğünde o da sana geri sövünce şaşırmak ne kadar abesse bu işin buraya gelmesine şaşırmak da bu kadar abes. Her ne kadar hala cevap yetiştirme işine gereksiz olarak girse bile saha içinde odaklanmayı daha iyi başaran da sesini eskisine oranla daha çok çıkarsa da hala daha az çıkaran taraf da Galatasaray. Dolayısıyla ben burada suçu kulübümde aramıyorum. Fenerbahçe camiasının bu denli kırılganlaşmasını da bir taraftarı olarak senin de benden daha iyi gözlemleyebileceğini düşünüyorum ama ona bir çizgi çekmek gerekirse de, işte o çizgiyi 3 Temmuz'a çekmekte fayda var sanki.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: