Türkçe Rap Tartışma Konusu

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Adam salıyor 1 sene önceki şarkısı hit oluyor. Çok büyük adam vesselam.
Gerçekten öyle, türkçe rap çok ilgimi çekmez normalde ama hala dinliyorum arada açıp ben feroyu. Sektöre ve bazı insanlara kızgın sanırım, eminim devam etse şu an çok farklı yerlerde olurdu.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Gerçekten öyle, türkçe rap çok ilgimi çekmez normalde ama hala dinliyorum arada açıp ben feroyu. Sektöre ve bazı insanlara kızgın sanırım, eminim devam etse şu an çok farklı yerlerde olurdu.
Dinozor hiphop dinleyicisinden tut komedyenine herkes gömüyordu adamın yaptığı işi. (Trap karşıtı o dinozorlar şuanki durumu görüp Fero geri dön diye ağlıyorlar)1000077006.jpg(Tolga Çevik burda oğlum Ben Fero dinlerse evden atarım diyor video 2019dan)
Feronun yaptığı şeyin en azından trap olarak bi karşılığı vardı, müziği de gayet sarıyordu. 2021 sonrası türeyen tayfanın ne yaptığını bugün hala anlamıyorum ben. İçlerinde kaliteliler var mı var ama dinlenme sayıları artık kaliteyle ters orantılı.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Dinozor hiphop dinleyicisinden tut komedyenine herkes gömüyordu adamın yaptığı işi. (Trap karşıtı o dinozorlar şuanki durumu görüp Fero geri dön diye ağlıyorlar)Ekli dosyayı görüntüle 12109(Tolga Çevik burda oğlum Ben Fero dinlerse evden atarım diyor video 2019dan)
Feronun yaptığı şeyin en azından trap olarak bi karşılığı vardı, müziği de gayet sarıyordu. 2021 sonrası türeyen tayfanın ne yaptığını bugün hala anlamıyorum ben. İçlerinde kaliteliler var mı var ama dinlenme sayıları artık kaliteyle ters orantılı.
oğlu geceleri yatarken gizli gizli hav hav dinliyordur ne dinleyecek hahahah. Tolga çevik'i tanıdığım kadarıyla böyle geri kafalı söylemlerinin olacağını düşünmezdim. Genel olarak o dönemde revaçta olan ne varsa karşıtı olup "biz old schoolcuyuz yaa" diyen bir tayfa var her seferinde de daha beteri gelip bir öncekini aratıyor. Şu anki durumun daha beteri ne olabilir tahmin bile edemiyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Anasayfa Üst Alt