Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anıl deseydin övülecek bir tarafı yok diyecektim zaten. 10 sene önceki flowu ve rhymeı ile şimdiki arasında hiçbir fark yok. Sekiz serisi ise şu an underrated ama kendi döneminde bir Türkçe rap projesine göre kat kat daha fazla dinlenmişti. O zamanlar bile 5-6 milyonu falan vardı ikisinin de. O yüzden o kadar da underrated olarak yorumlamıyorum ben, hakkını almıştı yani.
Anıl deseydin övülecek bir tarafı yok diyecektim zaten. 10 sene önceki flowu ve rhymeı ile şimdiki arasında hiçbir fark yok. Sekiz serisi ise şu an underrated ama kendi döneminde bir Türkçe rap projesine göre kat kat daha fazla dinlenmişti. O zamanlar bile 5-6 milyonu falan vardı ikisinin de. O yüzden o kadar da underrated olarak yorumlamıyorum ben, hakkını almıştı yani.
Dönemine göre gayet iyiydi ama daha sonradan rap dinlemeye başlayan kitle tarafından Sekiz hiç bilinmiyor neredeyse. Bu kadar kalabalık kadro için günümüzde hatırlayanın az olması kötü bence ya.
Anıl için ben bu kadar bozan birisini daha görmedim. Sokaklar ve İnan İsterdim gibi çok iyi şarkıları yapan adam ile bugünkü Anıl aynı kişi olamaz ya.