- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,437
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Kameralar barda açılıyor ve Rikishi'nin şovdan sonra Superstars güreşçileriyle kutlama yaptığı bara geldiğini görüyoruz.
Rikishi: Barmaid.. Martini lütfen.
Barmaid martiniyi hazırlayıp Rikishi'ye uzatıyor.
Rikishi: Hiç anlayamıyorum.. Hadi o Booker kavatından beklenir ama ya o.. Benim oğlum.. Jey.. Gerçekten bana vurmaya kalkıştı şerefsizin birini kurtarmak için. Oysa o benim biricik evladımdı.
Barmaid: Rikishi seni gerçekten anlıyorum bu senin için çok zor olmalı.
Rikishi: Bana orada saldırmaya kalkışınca birden gözüm döndü ve ben ona Samoan Drop yaptım. Keşke yapmasaydım bunun için çok üzgünüm oğlum.. O da yanlış tarafta olduğunu biliyor. En yakında onunla bu konu hakkında konuşmalıyım.
Rikishi: O Dragon Lee itine de yaptıklarını ödeteceğim. Ailemizi sarsmanın ne demek olduğunu göstereceğim o*ospu çocuğuna. Bu iş artık ciddileşmeye başlıyor. Superstars War'da onu tamamen bitireceğim.
Rikishi'nin telefonu çalıyor bu sırada.
Rikishi: Turabi yine var?
Turabi Çamkıran: Hocam buraya acilen gelmelisiniz. Antrenman ciddi kavgaya dönüştü.
Rikishi: Tamam birazdan orada olurum.
Rikishi: Beni dinlediğin için teşekkürler. Dertleşmeye ihtiyacım vardı.
Barmaid: Benimle her zaman konuşabilirsin Rikishi. Ne derdin varsa..
Rikishi bardan ayrılıp arabasına atlar ve spor salonuna doğru yol alır.
Rikishi: Barmaid.. Martini lütfen.
Barmaid martiniyi hazırlayıp Rikishi'ye uzatıyor.
Rikishi: Hiç anlayamıyorum.. Hadi o Booker kavatından beklenir ama ya o.. Benim oğlum.. Jey.. Gerçekten bana vurmaya kalkıştı şerefsizin birini kurtarmak için. Oysa o benim biricik evladımdı.
Barmaid: Rikishi seni gerçekten anlıyorum bu senin için çok zor olmalı.
Rikishi: Bana orada saldırmaya kalkışınca birden gözüm döndü ve ben ona Samoan Drop yaptım. Keşke yapmasaydım bunun için çok üzgünüm oğlum.. O da yanlış tarafta olduğunu biliyor. En yakında onunla bu konu hakkında konuşmalıyım.
Rikishi: O Dragon Lee itine de yaptıklarını ödeteceğim. Ailemizi sarsmanın ne demek olduğunu göstereceğim o*ospu çocuğuna. Bu iş artık ciddileşmeye başlıyor. Superstars War'da onu tamamen bitireceğim.
Rikishi'nin telefonu çalıyor bu sırada.
Rikishi: Turabi yine var?
Turabi Çamkıran: Hocam buraya acilen gelmelisiniz. Antrenman ciddi kavgaya dönüştü.
Rikishi: Tamam birazdan orada olurum.
Rikishi: Beni dinlediğin için teşekkürler. Dertleşmeye ihtiyacım vardı.
Barmaid: Benimle her zaman konuşabilirsin Rikishi. Ne derdin varsa..
Rikishi bardan ayrılıp arabasına atlar ve spor salonuna doğru yol alır.