Rey Fenix: “Bir Doktora İhtiyacım Vardı Ve Sen Beni Aylarca Görmezden Geldin”

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
53
Beğeni sayısı
829
PG Nakit
250
Muhtemelen asıl olay ve "insanlık dışı" dediği şey sakatlık süresininin de sözleşmesine ek bindirmiş olması. Şirkette TK ile iletişime geçmeden doktor mevzusu bile hallolamıyor mu yoksa her kovulmak isteyen TK'e kulp mu buluyor, 2. ihtimal %51 gibi. Ayrıca AEW'da WWE'nin aksine güreşçiler kendi doktorlarını buluyor/bulma özgürlüğü tanınıyor diye biliyorum.

Pentayla denk gelebilmek için muhtemelen sakat sakat bile güreşecek kadar ahmak bu adam. TK de böyle haşereleri bir an önce defetmek yerine skandal-cıklar yaratmasına izin verne bir şaklaban. İK departmanındaki namları Türklerle kapışacak yakında, kaçıncıya aynı hikaye.

Huma

huma
Konular
39
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
150
Yanlışsam düzeltebilirsiniz bu olayı ancak forumda açılan konulardan takip edebildim. Güreşte ve diğer sporlarda yıllardır olan bir sözleşme maddesini sanki AEW icat etmiş gibi davranmaya gerek yok. Eğer sakatlanıp doğal olarak evde çalışmadan para aldıysan şirketin de o paranın karşılığını isteme hakkı var. Özellikle movesetinde tehlikeli hareketler bulunan biriysen 2-3 kere düşünmen lazım sözleşmeyi imzalamadan önce.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Beast Incarnate mevzu açığa çıkmaya başladı.

Tony Khan nasıl bir adam la. CM Punk'ı yonetemedi yetmedi kendi CM Punk'ını yarattı.
Dedim ama bilader o tweeti attıran başka sebepler var diye, çok belli çünkü.

Şu işaretlediğim tespit de yılın tespiti falan olabilir. akskwldnwşdjwşsjwşdjwlswjld

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
2,005
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Muhtemelen asıl olay ve "insanlık dışı" dediği şey sakatlık süresininin de sözleşmesine ek bindirmiş olması. Şirkette TK ile iletişime geçmeden doktor mevzusu bile hallolamıyor mu yoksa her kovulmak isteyen TK'e kulp mu buluyor, 2. ihtimal %51 gibi. Ayrıca AEW'da WWE'nin aksine güreşçiler kendi doktorlarını buluyor/bulma özgürlüğü tanınıyor diye biliyorum.

Pentayla denk gelebilmek için muhtemelen sakat sakat bile güreşecek kadar ahmak bu adam. TK de böyle haşereleri bir an önce defetmek yerine skandal-cıklar yaratmasına izin verne bir şaklaban. İK departmanındaki namları Türklerle kapışacak yakında, kaçıncıya aynı hikaye.

Şu persfektiften bakınca aynısını WWE için yapabilir mi muamma.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Şu persfektiften bakınca aynısını WWE için yapabilir mi muamma.
Hayır yapamazdı. WWE'de işlerin daha profesyonel işlemesini geçtim. Oldu da böyle bir durum yaşandı. Sözleşmesi devam ederken ağzını acamazdi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: