Ne Oynadınız? Ne Oynuyorsunuz? Ne Oynayacaksınız?

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
GTA 5'i bitirip birkaç yan görev yaptıktan sonra silmiştim. Haftasonu geri yükledim yan görevleri bitireyim diye de. Olm hiç yan görev yok muymuş la bu oyunda boş boş geziyorum hiçbir şey yok. Birkaç mülk falan satın aldım belki onların görevleri olur diye onlardan da tık yok. Mal mal okyanusta bir şeyler aramalı ya da uçakla teslimat yapmalı şeyler var sıkıcı.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Epic'te son indirimde FarCry 6 ve DL Beast almıştım. FarCry 6 dün bitti. DLC gireyim dedim de, çok sıkıldım. Oynanış olarak, diğer FarCry oyunlarının hiçbirinden artısı yok. Oyun böyle aşırı iyi parkur yapabilecekmiş gibi hissettiriyor ama çok dandik yerlerde takılıyor. Endgame consepti, ele geçirdiğiniz mekanları yine kaybediyorsunuz, aynı şeyin tekrarı yine. Yani ben açık dünyanın her köşesini gezip, her haltı bulma bağımlısı olduğum için aktım da, öyle aman aman bir oyun değil.

Hikayeye gelirsek, Giancarlo kingim tabii ki de oyunculuğu ile taşıyor, oyunu alma isteğim de ondan dolayıydı. Ancak hikaye o kadar dağınık, o kadar özensiz ki. Bir gerilla olarak, ülkenizi kurtarmanız isteniyor. İsyancıların başı değilsiniz. İsyancılara zorla katılan bir ex-askersiniz. İsyancıların başı Clara ile tanışıp, onun yanına katılıyorsunuz ancak karakteriniz neden başta istemezken, saniyesinde ikna oluyor, anlamak güç. Clara, training island sonrası sizi salıyor üç ana göreve. Bizi salması da, bizim karakterimiz yetim, Clara zengin bebesi, biz daha iyi anlaşırmışız.
Üç ana görev de fena değil. El Tigre favorim oldu. Hatta öldüğünde duygulandığım tek karakter. Üç görevi tamamlayıp, insanların size katılmasını sağlıyorsunuz. Bu görevleri tamamlarken, baş düşmanımız Anton'a dair klipler izliyoruz. Bu klipler sözde Anton'un bize tepkisi ama çoğunlukla iplemiyor bile. Sonrasında önce Anton'u öldürme görevinde onun yerine oğlunu bulup bağışlıyorsunuz ve sonra aşırı random bir şekilde Anton tarafından kaçırılıyorsunuz ancak bu sefer oğlu sizi kurtarıyor. En sonunda Clara ile Anton barış için buluşuyor ama ne sürpriz, Anton gidip Clara'yı kaçırıyor. Onu kurtarmaya çalışıyorsunuz ancak başaramıyorsunuz ve Clara ölüyor. Oyun bunu trajedi olarak yansıtıyor ama benim umrumda bile olmadı. Çünkü Clara ile arkadaşlığınız, birkaç radyo konuşmasından ibaret.
Son olarak Anton'a saldırıyorsunuz. Bütün ordusunu yeniyorsunuz. Karşı karşıya geldiğinizde Anton bir öfke döngünüsü anlatıyor, oğlu onun yerini alacak diyor ancak sonra oğlunu öldürüyor ve kendi boğazını kesiyor ve son. En kötü sonlar arasında top 10

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi