Vergisiz Telefon ve Bilgisayarda Türkiye'de Üretilme Şartı Aranacakmış

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
176
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
maxresdefault.jpg

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,341
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Amaç zaten üniversite öğrenicisine uygun fiyata iş gören eğitim hayatında kullanabileceği telefon bilgisayar aldırabilmek. 14 Pro Max ile 4080'lı pc aldırmak değil. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız ağa.
Dimi Turko gencinin neyine 14 pro max?? Vestelin Casperın telefonları dururken? (!) Yazık. Çok yazik.

O uygun fiyatlı cihazlarla ne kadar iş görebilirsin tartışılır. Üstte de bahsettiğim gibi alınabilecek en mantıklı cihazlar Monster notebooklar ama onda da fiyat sınırı geleceği konuşuluyor o yüzden çoğu modeli kapsam dışında kalır.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,109
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Dimi Turko gencinin neyine 14 pro max?? Vestelin Casperın telefonları dururken? (!) Yazık. Çok yazik.

O uygun fiyatlı cihazlarla ne kadar iş görebilirsin tartışılır. Üstte de bahsettiğim gibi alınabilecek en mantıklı cihazlar Monster notebooklar ama onda da fiyat sınırı geleceği konuşuluyor o yüzden çoğu modeli kapsam dışında kalır.
Monster'a vereceğim parayı gider dansözün beline takarım. En azından para işinin hakkını verene gitmiş olur.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
663
PG Nakit
434
1 1

Evet Türk genci çalışmıyorsa neyine 14 pro max tam olarak. Bizim Türk insanının her şeyin en iyisini ben hakediyorum kafası çok garip...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: