Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listede Tchouameni yok bir de. Valverde'yi belki kenarda falan oynatırlarsa kurtarır diyeceğim de Bellingham-Tchouameni-Camavinga üçlüsünün arasına girmesinin yolu epey zor duruyor.
Hata mı değil mi çok merak ediyorum benim beklentim ve isteğim daha alt seviye bir takımla başlamasaydı umarım silinmez. Ya da Barça'ya gitmesi ama 1 sene FB'de kalması.
Hata mı değil mi çok merak ediyorum benim beklentim ve isteğim daha alt seviye bir takımla başlamasaydı umarım silinmez. Ya da Barça'ya gitmesi ama 1 sene FB'de kalması.
Yetenek olarak hepsinden yetenekli. Ama eksiklikler olarak da hepsinden daha çok eksiği var. Bu da yaşından, Avrupa yapmamasından kaynaklanıyor tabi ki.
Yetenek olarak hepsinden yetenekli. Ama eksiklikler olarak da hepsinden daha çok eksiği var. Bu da yaşından, Avrupa yapmamasından kaynaklanıyor tabi ki.