RPG SEXIEST CHAMP!

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
*Mayhem şovu sonrası Venis'in şampiyonluğunu kutlamak için gece kulübü kapatan John Morrison, şampiyonlukta yardımcı olan herkesi partiye davet etmiştir. Sami Zayn, Slias Young, Heath Slater Justin Gabriel ve Rikishi. hepsi mekanda kutlama yapmaktadır.*

*John, şampanya almak için barmaidin yanına gider.*

free-photo-of-barmaid-pouring-alcohol.jpeg

John : Selam güzelim, en pahalı şampanyan hangisi?

*Barmaid en pahalı şampanyayı verir.*

John : Teşekkürler. Bir şişe de kendin için aç. (Barmaid'e öpücük atarak uzaklaşır.)

*Sahneye çıkar ve partideki herkese seslenir.*

John : PGW'NİN EN SEKSİ STARLARI, BUGÜN BURADA KADİM DOSTUM LİBİDO TANRISI VAL VENİS'İN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAMAK İÇİN BULUNUYORUZ!

*Herkes bağırır ve alkışlar*

John : Siz olmadan bu şampiyonluk olmazdı. Bu kemer Val'in olarak geçse de bu kemer tüm ezilmiş, hakettiğini alamamış, dışlanmış, arka planda kalmış tüm süperstarlarındır. Bu gece tarih yazdık, bizleri yok sayamayacaklarını gösterdik. Tırnaklarımız ile kazıyarak geldiğimiz bugünleri hakketiğimizi gösterdik. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dostlarım, bundan emin olabilirsiniz. Şimdi ise sahneye Val'i çağırıyorum.

*Val sahneye alkışlar eşliğinde gelir.*

John :
Bu gördüğünüz seksi adam hiç pes etmedi. Yenilse bile ertesi gün kalkıp seviş- ehm. Çalışmaya devam etti. Ve bana kalırsa en önemlisi hiçbir zaman bana sırt dönmedi. Sakatlanıp maçı yarıda bırakmam gerektiğinde bile tek laf etmeden maça devam etti. Bu gece maçı kaybettirmeme rağmen beni elimden tuttu ve kaldırdı. Benle artık takım olmak istemeyebilirdi ama o benden vazgeçmedi ve onun bana olan bu güvenini bu gece boşa çıkartmadım. Her saniye onu oradan nasıl çıkarabileceğimi, ona nasıl hakettiği kemeri kazandırabileceğimi düşündüm. (Val'e döner.) Dostum, sen benim en iyi arkadaşımsın, eğer gün gelir de ayrılırsak bil ki ben hala seni dostum olarak görüyorum. Her şey çok daha güzel olacak, bu daha başlangıç dostum sana söz veriyorum.

*Şampanyayı patlatır ve Venis'e doğru fışkırtır.*

John : Anlıyor musun ha şimdi kızların halinden. hahaha.

*Herkes kadeh kaldırır*

EN SEKSI ŞAMPİYONA!

@keka

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
Baslksz-1.jpg

Sami Zayn: John biliyor musun.. Bu tarz yerlere pek alışık değilim çünkü hayatımın bir döneminde bile olsa hareketli şarkılar dinleyip dans etmedim. Hiçbir zaman eğleneceğim arkadaşlarım olmadı. Çoğu zaman tek başıma dağıttım. Çünkü tek başımaydım. Başka bir seçeneğim yoktu ve bununla yaşamayı öğrendim.

Masanın diğer kısmını süzüyor. Heath Slater ve Justin Gabriel'e bakıyor.

Sami Zayn: Aslına bakarsanız arkadaşlar. Sizlerin harcandığını düşünüyorum. Hiçbir zaman hak ettiğini alamamış iki adam olduğunuzu.

Silas Young'a dönüyor.

Sami Zayn: Senin de öyle Silas. Rikishi hakkında... Bilmiyorum. O aslında Invasion'ı plandığımız bu süreçte bizim için bir mentor gibiydi. Planda çok önemli bir rolü vardı. Sözün özüne gelirsek, hiçbirimiz aslında o kadar silik adamlar da değiliz. Hepimizin öyle ya da böyle çeşitli şirketlerde başarmış olduğu şeyler var. Kimi zaman bunları unutup kendimize haksızlık edebiliyoruz arkadaşlar. Ben bu gece, sizinle birlikte kendimi sevmeyi öğrendim. Bu gece gerçekten hayatı doyasıya yaşadım arkadaşlar. Ve her şeyden önemlisi, güreş kariyerimde en iyi hissettiğim an Venis'in taşşaklarını avuçlayıp onu aşağı atlamak zorunda bıraktığım andı. O an o kadar keyifliydi ki uzun süredir bu şekilde hiç mutlu olmamıştım. Peki John'ı bacaklarından tutup aşağı salmamız ve Venis'e elini uzatması?

Kafasını iki yana çeviriyor ve düşünüyor.

Sami Zayn: Amına koyayım... Bu tarihin en epik anıydı. O an arenada olup buna tanık olan herkes çok şanslıydı. Şimdilik kimse bilmiyor fakat bundan yıllar sonra tarihe geçeceğiz adamım. Val ya da John bunu çoktan zamandır hak ediyorlardı.

John Morrison ve Val Venis'e bakıyor.

Sami Zayn: Aslına bakarsanız, John ve Val çok zorlu yollardan geçtiler. Gecenin başında Aussie Open'a kaybetmeleri John'ın nefsine hakim olamaması ile ilgiliydi. Bir yandan halen nükseden sakatlığı başına bela açıyordu. Defalarca bunlar yüzünden kaybettiniz John, haksız mıyım? Fakat Val her zaman senin arkanda durdu. Bu gece ise... Bu gecenin başında sana saldırıp takımı bozmayacak bir adam yoktu John. Bunu sen de iyi biliyordun ki ayağındaki sakatlığa rağmen kendini aşağı doğru sarkıtıp Val'ı kıtalararası şampiyonluğuna doğru çektin. Sen ona bir vefa borcu ödedin John. Ve Val bunu senden istememesine rağmen. Adamım, bu müthiş bir dostluk! Özenilesi.

Bir süre susup düşünüyor ve elini bardağına götürüyor.

Sami Zayn: Şimdi beyler... Efsane olduğumuz bu geceyi en iyi şekilde kutlamalıyız. Biliyor musunuz... Mayhem'i de Payback'i de sikeyim! Çünkü biz bize yeteriz! SUPERSTARS EVİMİZ, GM BABAMIZ!

EN SEKSİ ŞAMPİYONA!

Kadehini havaya kaldırıp herkesle tokuşturuyor. Bu konuşmayla masayı coşturuyor! O sırada masadaki diğer güreşçilerden biri söze giriyor.​

Konular
991
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Rikishi konuşmayı devam ettiriyor.

220px-5.22.11RikishiByLuigiNovi.jpg

Rikishi:
Val dostum seni tebrik ederim. Sizleri ringlerden uzak izlerken bu adamın bir gün başaracağını söylerdim ve en sonunda yaptın dostum. Bugün buradaysak senin sayende buradayızdır. Şimdi onlar düşünsün çünkü karşılarında artık bambaşka bir Venis var. Ünlü bir sözün vardı neydi o? Ha evet hatırladım. VENİS DEMEK PENİS DEMEK!

Herkes hep bir ağızdan ''Venis demek penis demek'' diyor.

Rikishi:
Ben buralarda yeniyim herkesle tanışamadım henüz diğer kardeşlerle bu vesileyle de tanışmış olalım. Silas, Justin, Heath, Sami ve John hepinizle tanıştığıma memnun oldum kardeşlerim.

Rikishi herkesin elini sıkıyor.

Rikishi: Aslında gecenin başındaki maçta Val'ın John'a yamuk yapacağını düşündüm ama öyle olmadı. Val bir yenilgi için kan kardeşini satacak adam olmadığını hepimize gösterdi. Ve gecenin sonunda bunun karşılığını aldı John tarafından. İşte bu yüzden bu gece Superstars tayfa olarak keyif çatıyoruz! Haydi o zaman hep birlikte kadeh kaldırıp malum sözü söylüyoruz..

SEX
SEX
SEX ON THE CELL!

Herkes kadehini havaya kaldırıp şerefe yaptıktan sonra masadaki başka bir güreşçi sözü alıyor.

450° splash

PG.com Kullanıcısı
Konular
11
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
tdredux6.png

JUSTIN GABRIEL: BİRA BANA GORE DEGIL AMA RAKI ICECEK KAFA DA YOK EN IYISI TEKILADAN DEVAM USTA BU CILGIN GECE ICIN HERKESE COK TESEKKUR EDERIM HEALTH ILE KAFAYI UZUN SUREDIR BU KADAR DAGITMAMISTIK SIMDI BAKIYORUM DA BIR SAMPIYONUMUZ VAR BU ADAM COK KARIZMATIK VE SEXY BIR ADAM YANINDA DA EN IYI ARKADASI JOHN ILE COK GUCLU BIR BRAND OLDUK SUPERSTARS I HAFIFE ALAN MALLAR GUNUNU GORECEK BU KESIN JEY USO DENILEN DANGALAK BIZIM SOWUMUZU BIZI KUCUMSUYOR DA KENDISI NE RYBACKDE NE MAHREMDE YER ALABILIYOR EZIGIN TEKI BIR DE KENDINI ULTRA IYI BIR GURESCI SANIYOR ONUNLA TEKE TEK ACILSAK HEM HEALTH HEM BEN CANINA OKURUZ BUNUN FARKINDA DEGIL NEYSE MAL HERIF HAKKINDA KONUSUP CANIMIZI SIKMAYALIM GECE UZUN GECE IYI MANITALAR FISEK FALAN FILAN INTER MILAN HONKI PONKI TORINO CONKI

Micah Bell

low honor
Konular
2
Beğeni sayısı
18
PG Nakit
0
"Bu işleri bırakalı uzun zaman olmuştu. Buraya gelir gelmez de kuralların tamamen değiştiğinin farkına varmıştım. Kendimi dışarda kalan birisi gibi hissettim. Bu dediğimi en çok da siz anlarsınız. Sanki yılların güreşçisi, Ring of Honor'ın en emektar isimlerinden birisi olan Silas Young değilmişim, sanki onlardan biri değilmişim gibi hissettim. Sami ile bu birlikteliği kurmak istememin en büyük nedeni de buydu. Bizi dışarıya atanların evini onların başına yıkmak! İşte Mayhem'de de bu oldu. Val Venis, Mayhem'i PGW'nun başına yıktı. Danışıklı dövüşte olan iki brand'in de sonunu getirdi ve herkese üçüncü bir seçenek sundu. Bunun bir başlangıç olduğunu biliyorum. Hep birlikte omuz omuza vererek neler yapabileceğimizi de biliyorum. Bu yüzden kadehimi devrimimizin baş rolü olan Val ve onun kadim dostu Morrison'ın şerefine kaldırıyorum. Daha doğrusu bu kadehi direkt olarak SUPERSTARS'ın varlığına kaldırıyorum."

Silas Young bardağını kaldırıyor ama bir yudum aldıktan sonra yere fırlatıyor! Bardak kırılırken Silas Young sert bakışlarıyla etrafındaki kalabalığa bakıyor.

25wu0c8.jpg

"Bana viski lazım."

Tüm tayfa bu tepki sonrası iyice eğlenirken Silas Young viskisini almak üzere oradan uzaklaşıyor.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,047
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Motivasyon konuşmalarına Val Venis de dahil oluyor. En başından beri içip sıçmakla meşguldü. Konuşma tarzından çakırkeyf olduğunu anlıyoruz.

Val Venis: Baylar, baylar, baylar... Açık konuşayım: Yaşananlar hakkında en ufak bir fikrim yoktu. TANRI AŞKINA SİZ NASIL TA*ŞAKLI ADAMLARSINIZ ÖYLE? BU NASIL BİR TARİH YAZMA? Bugün sadece Jeff Hardy'i ya da seyirciyi şaşırtmadınız. Bugün, beni de şaşırttınız. Her ne kadar bu destanın merkezinde olan kişi benmişim gibi görünsem de o iş öyle değil adamım. Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. BUGÜN SİZ DESTAN YAZDINIZ. PROWRESTLING CAMİASINDA 15-20 SENEDE BİR ŞAHİT OLABİLDİĞİMİZ TÜRDEN BİR AKSİYONDU! Ve beni bu kadar azzzzzzzzzzzzzzzzzzzdıran şey ne biliyor musunuz sizi gidi koca penisliler? Beni azzzzzzzzzdıran şey, tüm o hengame içinde neyi arzuladığınızı çok ama çok iyi anlamamdı. Şu yüzlerinize bir bakın... Sami, Silas, Heath, Justin, Rikishi, Playboy John ve o g*tlek herif de nerede?

Millet birbirine bakıyor.

Val Venis:
Tanrı aşkına Booker T'yi orada bir yerlerde bana yardım ederken gördüğüme adım gibi eminim. Henüz sarhoş olmadım. Nerede bu adam?

Herkes kendi arasında konuşmaya başlıyor. Tahminler yürütülüyor, kahkahalar atılıyordu.

Val Venis: Her neyse... Silas çok haklı. Haftalardır arka alan bürokrasisinde ne gelişmeler yaşandığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir s*ki doğrultamayan genel müdürler ego savaşları verip her şeyi mahvediyor. Spotların sevdiği yüzler çıkıp kendi fikirlerini beyan etme fırsatı buluyor. PEKİ HİÇ BU İŞİN LOKOMOTİFLERİ NE DÜŞÜNÜYOR DİYE SORAN VAR MI? YOK A*INA KOYAYIM YOK!!! BİZ SİRK MAYMUNU DEĞİLİZ BEYLER. HEPİMİZİN DAĞ GİBİ YÜREĞİ, KÜREK GİBİ YAR*AĞI VAR! BİZİM İŞİMİZLE İLGİLİ BÜYÜK GELİŞMELER YAŞANIYORSA BUNDA BİZ DE SÖZ SAHİBİYİZ VE BİZ....

Val Venis: SUPERSTARS EKİBİ OLARAK BUGÜN İPLERİN BİZİM ELİMİZDE OLDUĞUNU GÖSTERDİK! T*ŞŞAĞINA GÜVENEN BU GÜCÜ BİZDEN GELİP ALSIN A*INA KOYAYIM!!!!!!!!

Venis Kıtalararası Şampiyonluğu'nu havaya kaldırırken diğer elindeki içki bardağını sarsıyor. Üzerine dökülen alkolü fark edince "sokarım a*ına koyayım" dercesine kafasından aşağıya boşaltıyor içkiyi. AZIYOR BU ADAM AZIYOR! KEMERİ BACAKLARININ ARASINA KOYUP BİR İLERİ BİR GERİ ÇEKİYOR TAŞTAŞLARINI CİLALIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: