Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
SEXIEST CHAMP!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 55534" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Motivasyon konuşmalarına Val Venis de dahil oluyor. En başından beri içip sıçmakla meşguldü. Konuşma tarzından çakırkeyf olduğunu anlıyoruz.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Baylar, baylar, baylar... Açık konuşayım: Yaşananlar hakkında en ufak bir fikrim yoktu. TANRI AŞKINA SİZ NASIL TA*ŞAKLI ADAMLARSINIZ ÖYLE? BU NASIL BİR TARİH YAZMA? Bugün sadece Jeff Hardy'i ya da seyirciyi şaşırtmadınız. Bugün, beni de şaşırttınız. Her ne kadar bu destanın merkezinde olan kişi benmişim gibi görünsem de o iş öyle değil adamım. Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. BUGÜN SİZ DESTAN YAZDINIZ. PROWRESTLING CAMİASINDA 15-20 SENEDE BİR ŞAHİT OLABİLDİĞİMİZ TÜRDEN BİR AKSİYONDU! Ve beni bu kadar azzzzzzzzzzzzzzzzzzzdıran şey ne biliyor musunuz sizi gidi koca penisliler? Beni azzzzzzzzzdıran şey, tüm o hengame içinde neyi arzuladığınızı çok ama çok iyi anlamamdı. Şu yüzlerinize bir bakın... Sami, Silas, Heath, Justin, Rikishi, Playboy John ve o g*tlek herif de nerede?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Millet birbirine bakıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Tanrı aşkına Booker T'yi orada bir yerlerde bana yardım ederken gördüğüme adım gibi eminim. Henüz sarhoş olmadım. Nerede bu adam? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Herkes kendi arasında konuşmaya başlıyor. Tahminler yürütülüyor, kahkahalar atılıyordu.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Her neyse... Silas çok haklı. Haftalardır arka alan bürokrasisinde ne gelişmeler yaşandığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir s*ki doğrultamayan genel müdürler ego savaşları verip her şeyi mahvediyor. Spotların sevdiği yüzler çıkıp kendi fikirlerini beyan etme fırsatı buluyor. PEKİ HİÇ BU İŞİN LOKOMOTİFLERİ NE DÜŞÜNÜYOR DİYE SORAN VAR MI? YOK A*INA KOYAYIM YOK!!! BİZ SİRK MAYMUNU DEĞİLİZ BEYLER. HEPİMİZİN DAĞ GİBİ YÜREĞİ, KÜREK GİBİ YAR*AĞI VAR! BİZİM İŞİMİZLE İLGİLİ BÜYÜK GELİŞMELER YAŞANIYORSA BUNDA BİZ DE SÖZ SAHİBİYİZ VE BİZ....</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> SUPERSTARS EKİBİ OLARAK BUGÜN İPLERİN BİZİM ELİMİZDE OLDUĞUNU GÖSTERDİK! T*ŞŞAĞINA GÜVENEN BU GÜCÜ BİZDEN GELİP ALSIN A*INA KOYAYIM!!!!!!!!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis Kıtalararası Şampiyonluğu'nu havaya kaldırırken diğer elindeki içki bardağını sarsıyor. Üzerine dökülen alkolü fark edince "sokarım a*ına koyayım" dercesine kafasından aşağıya boşaltıyor içkiyi. AZIYOR BU ADAM AZIYOR! KEMERİ BACAKLARININ ARASINA KOYUP BİR İLERİ BİR GERİ ÇEKİYOR TAŞTAŞLARINI CİLALIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 55534, member: 63"] [CENTER][FONT=verdana][I]Motivasyon konuşmalarına Val Venis de dahil oluyor. En başından beri içip sıçmakla meşguldü. Konuşma tarzından çakırkeyf olduğunu anlıyoruz.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Baylar, baylar, baylar... Açık konuşayım: Yaşananlar hakkında en ufak bir fikrim yoktu. TANRI AŞKINA SİZ NASIL TA*ŞAKLI ADAMLARSINIZ ÖYLE? BU NASIL BİR TARİH YAZMA? Bugün sadece Jeff Hardy'i ya da seyirciyi şaşırtmadınız. Bugün, beni de şaşırttınız. Her ne kadar bu destanın merkezinde olan kişi benmişim gibi görünsem de o iş öyle değil adamım. Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. BUGÜN SİZ DESTAN YAZDINIZ. PROWRESTLING CAMİASINDA 15-20 SENEDE BİR ŞAHİT OLABİLDİĞİMİZ TÜRDEN BİR AKSİYONDU! Ve beni bu kadar azzzzzzzzzzzzzzzzzzzdıran şey ne biliyor musunuz sizi gidi koca penisliler? Beni azzzzzzzzzdıran şey, tüm o hengame içinde neyi arzuladığınızı çok ama çok iyi anlamamdı. Şu yüzlerinize bir bakın... Sami, Silas, Heath, Justin, Rikishi, Playboy John ve o g*tlek herif de nerede? [I]Millet birbirine bakıyor.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)][/COLOR] [COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Tanrı aşkına Booker T'yi orada bir yerlerde bana yardım ederken gördüğüme adım gibi eminim. Henüz sarhoş olmadım. Nerede bu adam? [I]Herkes kendi arasında konuşmaya başlıyor. Tahminler yürütülüyor, kahkahalar atılıyordu.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Her neyse... Silas çok haklı. Haftalardır arka alan bürokrasisinde ne gelişmeler yaşandığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir s*ki doğrultamayan genel müdürler ego savaşları verip her şeyi mahvediyor. Spotların sevdiği yüzler çıkıp kendi fikirlerini beyan etme fırsatı buluyor. PEKİ HİÇ BU İŞİN LOKOMOTİFLERİ NE DÜŞÜNÜYOR DİYE SORAN VAR MI? YOK A*INA KOYAYIM YOK!!! BİZ SİRK MAYMUNU DEĞİLİZ BEYLER. HEPİMİZİN DAĞ GİBİ YÜREĞİ, KÜREK GİBİ YAR*AĞI VAR! BİZİM İŞİMİZLE İLGİLİ BÜYÜK GELİŞMELER YAŞANIYORSA BUNDA BİZ DE SÖZ SAHİBİYİZ VE BİZ.... [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] SUPERSTARS EKİBİ OLARAK BUGÜN İPLERİN BİZİM ELİMİZDE OLDUĞUNU GÖSTERDİK! T*ŞŞAĞINA GÜVENEN BU GÜCÜ BİZDEN GELİP ALSIN A*INA KOYAYIM!!!!!!!! [I]Venis Kıtalararası Şampiyonluğu'nu havaya kaldırırken diğer elindeki içki bardağını sarsıyor. Üzerine dökülen alkolü fark edince "sokarım a*ına koyayım" dercesine kafasından aşağıya boşaltıyor içkiyi. AZIYOR BU ADAM AZIYOR! KEMERİ BACAKLARININ ARASINA KOYUP BİR İLERİ BİR GERİ ÇEKİYOR TAŞTAŞLARINI CİLALIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
SEXIEST CHAMP!
Menü
Giriş yap