Geçen sezonun benim gözümde aslarından birini bi tarafımıza bile sallamadık, fazla yüksekten uçtuk. Ben Rashica’nın kalmasını çok istiyordum ama maalesef bu yüksekten uçma fetişinden dolayı yönetim bu konuda hiç de istekli değildi. Boey-Rashica hattı 22/23 Galatasaray’ında en beğendiğim şeylerden birisiydi ve bilhassa ŞL’de defansif açıdan elimizi inanılmaz rahatlatacak bir sağ kanat tandemiydi. Bilmiyorum, belki bu kadar karalar bağlayacak bir şey değildir ama bu benim hiç hoşuma gitmedi. Yönetime attığım ilk büyük eksi oldu bu. Hem oyuncunun sarf ettiği emeklere karşı yaz boyu takınılan tavırdan, hem de şu durumda böyle bir oyuncuyu almayıp elimizin tersiyle itmemizden ötürü. Tete ile bir sorunum yok ama onun rotasyonunda Rashica’nın olmasını çok isterdim. Umarım Rashica tarzında, bana bu eksiyi unutturacak bir ikame yapılır.
Beşiktaş boyutunda ise tabii ki şahane bir transfer. Redmond’ın yerine bence 2-3 gömlek daha iyisini aldılar ve Şenol Güneş’in sisteminde sağ koridoru nakış nakış işleyecek iyi bir güç olur kesinlikle. Ayrıca Rosier’nin defansif zaafiyetlerini kapatabilmesi açısından da çok büyük bir artı olacaktır o bölgede.