The Batman Part II'nin Kötüsü Kim Olmalı?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
MV5BYTcwYzdlOTctNmRmMS00ODkxLThjZDgtNDRiMzMwNTgzZWFhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Bildiğim kadarıyla hala The Batman Part II'un ana kötü karakteri belirlenmedi. Sizce Batman'in hangi düşmanı filmde yer almalı?​

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
721
PG Nakit
125
Clayface dedektiflik açısından mükemmel bir karakter. Zaten mutantlaşmadan önce de bir oyuncuydu. Genelde yan karakter olarak görseı bile, aslında Clayface'in, büründüğü kişiliğin taklidini mükemmel yapma gibi bir takıntısı var. Bence olabilir. Ama dövüşleri pek canlandıramadım. Bu arada Clayface konuşurken aklıma geldi, Hush fena olurdu ya.

Matt Reeves ağabey bu gidişle bir dizi çekse keşke ilk filmden mest etti bizi. 3 filmle doyuramaz bizi vallahi. Hush,Two Face,Clayface bunları nasıl sığdıracak acaba o 2 filme?
Ben ekstra olarak 3. filmde falan kesinlikle Baykuşlar Divanı hıkayesini veya Deathstroke'yi bu evrende kesinlikle görmek isterim. Harika yakışırlar bu evrene bence. İkinci film kötüsü de Two Face olsa akacaktır.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben ekstra olarak 3. filmde falan kesinlikle Baykuşlar Divanı hıkayesini veya Deathstroke'yi bu evrende kesinlikle görmek isterim. Harika yakışırlar bu evrene bence. İkinci film kötüsü de Two Face olsa akacaktır.
Deathstroke'a katılıyorum ama diğeri sarmaz bence. Ben daha tek karakter villainları seviyorum. Zack Snyder bize doğru düzgün bir Deathstroke izletemeden bıraktı.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
721
PG Nakit
125
Deathstroke'a katılıyorum ama diğeri sarmaz bence. Ben daha tek karakter villainları seviyorum. Zack Snyder bize doğru düzgün bir Deathstroke izletemeden bıraktı.
Zack Snyder'in Deathstroke'a baya yükselmiştim. O oyuncuyla bir dönüş yapsa bu evrende süper olurdu süper. Şu sinema perdesinde sağlam bir Batman vs Deathstroke izlemeden gitmek istemiyorum.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Zack Snyder'in Deathstroke'a baya yükselmiştim. O oyuncuyla bir dönüş yapsa bu evrende süper olurdu süper. Şu sinema perdesinde sağlam bir Batman vs Deathstroke izlemeden gitmek istemiyorum.
O olmuyor maalesef ya ama çok cuk bir aktör seçerler yine.

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Eğer ki üçleme olacaksa bu filmin Penguen veya Scarecrow'dan başlayıp Baykuşlar Divanı Hikayesinden devam etmesi sarardı.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
391
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Birden fazla kötü karakter olacağı ve ana kötünün Clayface olacağı çok iddia edildi. Clayface'in çamur versiyonu değil de 1940'lardaki insan versiyonu olacaktır olursa da.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: