Dediğin gibi dizi yapsın, oturur izleriz.3 film olacağı onaylandı ama devamı gelmez bence. DK üçlemesi ile kapışacak gibi duruyor.
Onu geçen satın aldım oynayacağım. Ağır merak ediyorum ama Türkçe yaması var mı ondan emin değilim.İlk film bana aşırı Telltale Batman'ini hatırlatmıştı hikaye olarak, düzgün işlense sokarlar ya hepsini. Ama tek filme sıkıştırmamalarını tercih ederim.
Bence Begins > The BatmanDediğin gibi dizi yapsın, oturur izleriz.
DK'yi otantiklik açısından Reeves abi ilk filmden yedi bu arada. TAS bölümü gibi geldi film.
Süper kahramanların hepsi ailemizden birileri oldular. En uzak insan bile aşağı yukarı hikayelerini biliyor. O yüzden dönüşüm hikayesini bırakıp direkt işe başlamak daha akıllıca bu dönemde. Bu, filmin bir artısı. Onun dışında filmdeki Gotham, Batman'in dedektifliğinin ön plana çıkarılması, aletlerin her birinin işlevindeki gerçekçi detaylar (ör. Pelerinin Wingsuit olarak tasarlanması) daha tutarlı bir Batman çizgisi veriyor.Bence Begins > The Batman
Hala izlediğim en iyi Batman filmi ve üstünün geleceğini sanmıyorum. Batman'in nasıl doğduğu bu kadar iyi anlatılamazdı.
Zaten kesinlikle 2'ye koyarım bu filmi. İzlerken tüylerim diken diken olmuştu sinemada. Hala o hissiyatı unutmam mükemmel bir deneyimdi.Süper kahramanların hepsi ailemizden birileri oldular. En uzak insan bile aşağı yukarı hikayelerini biliyor. O yüzden dönüşüm hikayesini bırakıp direkt işe başlamak daha akıllıca bu dönemde. Bu, filmin bir artısı. Onun dışında filmdeki Gotham, Batman'in dedektifliğinin ön plana çıkarılması, aletlerin her birinin işlevindeki gerçekçi detaylar (ör. Pelerinin Wingsuit olarak tasarlanması) daha tutarlı bir Batman çizgisi veriyor.
Geçen evde 4k Bluray çaktım. Deneyim olarak bambaşka bir şey verdi Matt Reeves abi.Zaten kesinlikle 2'ye koyarım bu filmi. İzlerken tüylerim diken diken olmuştu sinemada. Hala o hissiyatı unutmam mükemmel bir deneyimdi.
Koleksiyonuma eklicem o filmi. Biraz uçuk fiyatı var ama olsun kesinlikle değer.Geçen evde 4k Bluray çaktım. Deneyim olarak bambaşka bir şey verdi Matt Reeves abi.
Torrent go brr.Koleksiyonuma eklicem o filmi. Biraz uçuk fiyatı var ama olsun kesinlikle değer.
Average Hdfilmcehennemi enjoyerız abi.Torrent go brr.
Yok baba onlar kalitesiz. Ben gidip Rus abilerden alıyorum malımı.Average Hdfilmcehennemi enjoyerız abi.