The Batman Part II'nin Kötüsü Kim Olmalı?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
MV5BYTcwYzdlOTctNmRmMS00ODkxLThjZDgtNDRiMzMwNTgzZWFhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Bildiğim kadarıyla hala The Batman Part II'un ana kötü karakteri belirlenmedi. Sizce Batman'in hangi düşmanı filmde yer almalı?​

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,328
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
3 film olacağı onaylandı ama devamı gelmez bence. DK üçlemesi ile kapışacak gibi duruyor.
Dediğin gibi dizi yapsın, oturur izleriz.

DK'yi otantiklik açısından Reeves abi ilk filmden yedi bu arada. TAS bölümü gibi geldi film.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
İlk film bana aşırı Telltale Batman'ini hatırlatmıştı hikaye olarak, düzgün işlense sokarlar ya hepsini. Ama tek filme sıkıştırmamalarını tercih ederim.
Onu geçen satın aldım oynayacağım. Ağır merak ediyorum ama Türkçe yaması var mı ondan emin değilim.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Dediğin gibi dizi yapsın, oturur izleriz.

DK'yi otantiklik açısından Reeves abi ilk filmden yedi bu arada. TAS bölümü gibi geldi film.
Bence Begins > The Batman

Hala izlediğim en iyi Batman filmi ve üstünün geleceğini sanmıyorum. Batman'in nasıl doğduğu bu kadar iyi anlatılamazdı.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,328
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bence Begins > The Batman

Hala izlediğim en iyi Batman filmi ve üstünün geleceğini sanmıyorum. Batman'in nasıl doğduğu bu kadar iyi anlatılamazdı.
Süper kahramanların hepsi ailemizden birileri oldular. En uzak insan bile aşağı yukarı hikayelerini biliyor. O yüzden dönüşüm hikayesini bırakıp direkt işe başlamak daha akıllıca bu dönemde. Bu, filmin bir artısı. Onun dışında filmdeki Gotham, Batman'in dedektifliğinin ön plana çıkarılması, aletlerin her birinin işlevindeki gerçekçi detaylar (ör. Pelerinin Wingsuit olarak tasarlanması) daha tutarlı bir Batman çizgisi veriyor.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Süper kahramanların hepsi ailemizden birileri oldular. En uzak insan bile aşağı yukarı hikayelerini biliyor. O yüzden dönüşüm hikayesini bırakıp direkt işe başlamak daha akıllıca bu dönemde. Bu, filmin bir artısı. Onun dışında filmdeki Gotham, Batman'in dedektifliğinin ön plana çıkarılması, aletlerin her birinin işlevindeki gerçekçi detaylar (ör. Pelerinin Wingsuit olarak tasarlanması) daha tutarlı bir Batman çizgisi veriyor.
Zaten kesinlikle 2'ye koyarım bu filmi. İzlerken tüylerim diken diken olmuştu sinemada. Hala o hissiyatı unutmam mükemmel bir deneyimdi.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,328
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Zaten kesinlikle 2'ye koyarım bu filmi. İzlerken tüylerim diken diken olmuştu sinemada. Hala o hissiyatı unutmam mükemmel bir deneyimdi.
Geçen evde 4k Bluray çaktım. Deneyim olarak bambaşka bir şey verdi Matt Reeves abi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: