Süper Lig Müziği Geliyor

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,462
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Hiçbir şey yapmayın da şu maç öncesi milli marş okuma saçmalığını kaldırın derhal, dünyanın neresinde var böyle bir uygulama devlet protokolü mü, resepsiyonu mu yoksa spor müsabakası mı belli değil.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Hiçbir şey yapmayın da şu maç öncesi milli marş okuma saçmalığını kaldırın derhal, dünyanın neresinde var böyle bir uygulama devlet protokolü mü, resepsiyonu mu yoksa spor müsabakası mı belli değil.
Böyle bir karar aldıkları an yiyecekleri linç belli.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,462
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Böyle bir karar aldıkları an yiyecekleri linç belli.
Bu ülkeye fayda sağlayacak çoğu şey linç yer zaten hocam. Sağda solda batının Kuzey Koresi gibi görülüyoruz böyle böyle maalesef. Sezon başı açılış ayağına yapılır bir defaya mahsus.(Bundesliga'da öyleydi bir ara hala devam ediyor mu bilmiyorum) 90'larda azan terör olaylarından getirilen ve öylece kalan bir uygulama işte.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu ülkeye fayda sağlayacak çoğu şey linç yer zaten hocam. Sağda solda batının Kuzey Koresi gibi görülüyoruz böyle böyle maalesef. Sezon başı açılış ayağına yapılır bir defaya mahsus.(Bundesliga'da öyleydi bir ara hala devam ediyor mu bilmiyorum) 90'larda azan terör olaylarından getirilen ve öylece kalan bir uygulama işte.
Milli marş kaldırılınca batının bize imajı mı düzelecek? "Hayır bu bir adım olacak" diyorsan bence olmayacak ya. 5 dakika bile sürmeyen bir seronomiden rahatsız olmak için bayağı takıntılı olmak gerek. Dünyanın neresinde olduğu önemli değil bizde var ve benimsenmiş artık yıllardır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: