Süper Lig 22. Hafta | Gaziantep FK - Galatasaray

KAT

mr. iwgp
Konular
1,224
Beğeni sayısı
1,475
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
1280px-Gazi%C5%9Fehir_Gaziantep_logo.svg.png
gs-arma-sari-yildizlar-1905-galatasaray-amblemi-1.png

🗓️ 03 Şubat 2025, Pazartesi
🕖 20.00
🏟️ Kalyon Stadyumu
🧭 Kadir Sağlam
📺 beIN SPORTS 1​

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,406
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Adamlar aldıkları galibiyete utanıyorlar napsınlar dün bize durduk yere şike mike dendi
GS'liler Sanchez'in eline penaltı diyecek kadar dürüst olduklarında futbol gelişir. Dünkü maçta da bizim penaltı saçmalıktı.

Cyber

Yasaklı Üye
Konular
10
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Maç sıkıcıydı beyler. Sanchez'in pozisyon dışında tartışılacak bir şey de yok. Onuda ikinci yarı Solenke'nin Sallai'nin tendonu eve götürmeye çalışıp faul bile çalınmamasına sayın. Dünkü rezillikle aynı kefeye koyma çabanız güldürdü.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Adamlar aldıkları galibiyete utanıyorlar napsınlar dün bize durduk yere şike mike dendi
GS'liler Sanchez'in eline penaltı diyecek kadar dürüst olduklarında futbol gelişir. Dünkü maçta da bizim penaltı saçmalıktı.
İyiler mutlaka kazanır beyler napçez

Forumda bir torba gsli var hiçbiri de konuya uğramamış sjdkfljsdklfjsldf
Agalar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya, adamlarda kırmızı görmesi gereken 3 oyuncu var, Torreira'ya faul yapılıyor sarıyı o görüyor cezalı duruma düşüyor, Barış'ın ayağı kayıyor sarı görüp cezalı duruma düşüyor, Davinson pozisyonunda top takım arkadaşından sekiyor ve elini de çekmeye çalışıyor zaten eski hakemlerin yorumlarından da kuralı görebilirsiniz pozisyon penaltı değil, hadi diyelim içiniz rahatlasın keşke hakem düzgün yönetip o pozisyonda penaltı verseydi de 8 kişi rakibimizi eze eze yenseydik.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Agalar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya, adamlarda kırmızı görmesi gereken 3 oyuncu var, Torreira'ya faul yapılıyor sarıyı o görüyor cezalı duruma düşüyor, Barış'ın ayağı kayıyor sarı görüp cezalı duruma düşüyor, Davinson pozisyonunda top takım arkadaşından sekiyor ve elini de çekmeye çalışıyor zaten eski hakemlerin yorumlarından da kuralı görebilirsiniz pozisyon penaltı değil, hadi diyelim içiniz rahatlasın keşke hakem düzgün yönetip o pozisyonda penaltı verseydi de 8 kişi rakibimizi eze eze yenseydik.
İyiler mutlaka kazanır cümlesindeki "iyi".

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
İyiler mutlaka kazanır beyler napçez

Forumda bir torba gsli var hiçbiri de konuya uğramamış sjdkfljsdklfjsldf

Maçta uğrayacak bir şey olmadığından gelmemiştim de anlat canımın içi bu maçta neye kuruldunuz? Antep'in direkt kırmızı görmesi gereken pozisyonda çağırmayan VAR'a mı? Rakip dakika 40'ta kinci sarıdan kırmızıyı görmesi gerekirken hatalı bir şekilde Tor'un sarı kart görüp cezalı duruma düşmesine mi anlat dinliyorum.

Bir de şu bilerek kart görme muhabbetleri patlamış, sanki ligdeki her takım oyunu yeri geldiğinde kart görme pahasına bilerek yavaşlatmıyormuş gibi yine bizim başımıza kabak patlatmaya çalışılıyor gülüp geçiyorum. Bu arada Torreira ve Barış'ın her ikisi de kart gördükleri pozisyonda amaçları bu değildi, hakemin hatalı kararıyla yaşandı ikisi de. Barış maçın dakikası itibarıyla itiraz etmedi ama Torriera'nın derdi bu olsa dakika 40'ta gereksiz bir kart görmez gider Abdulkerim'in son dakika yaptığı gibi oyunu yavaşlatırdı biraz kafanızı çalıştırın.

Son 3 senedir doğru düzgün futbol takip ediyorum şükür bugüne kadar aldığımız hiçbir galibiyetten utanmadım, evet yanlış hakem kararları sonucunda lehimize puan kazandığımız maçlar oldu ancak hakeme rağmen kazandığımız maçlar (İstediğiniz kadar itiraz edin ama dün bizim takım doğrandı sahada.) da olduğundan bundan hiçbir zaman büyük bir rahatsızlık duymadım.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi