Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani sorun yok bu kadroyla yapılanlar her şekilde büyük başarı da son maçta bırakmasaydı sahaya bari Brunson, her anlamda yani. Hart da sakat. Anca bu kadar oluyor, buna da şükür.
Sağlık olsun be babam. Ben razıyım takımdan, istisnasız herkesten. Önümüzdeki sezona bakacağız artık. İstisnasız hiçbir playoffta faydası olmayan Randle’ı yaka paça sallayıp daha farklı birilerine gitmek ilgimi çekiyor. Hartenstein umarım kalır, 2 sezon önce Clippers formasıyla coştuğu bir pazar maçında hayran olduk kendisine.
Sağlık olsun be babam. Ben razıyım takımdan, istisnasız herkesten. Önümüzdeki sezona bakacağız artık. İstisnasız hiçbir playoffta faydası olmayan Randle’ı yaka paça sallayıp daha farklı birilerine gitmek ilgimi çekiyor. Hartenstein umarım kalır, 2 sezon önce Clippers formasıyla coştuğu bir pazar maçında hayran olduk kendisine.
Yapın gereği bence onu kotarırsın ya. Ancak ikinci oyuncun Randle olmamalı asla, en azından daha gerçekçi hedeflerin var ise. Offseason’da ciddi bir hamle bekliyorum ben, Randle çevresinde olur mu emin değilim ama.