RPG Kaos

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Tarih: 06.08.2023
Yer: Staples Center Arka Alanı
Şov: SummerSlam 2023
Zaman: Television Championship maçının hemen ardı.

Kameralarımız arka alanda açılıyor, biraz önce kemerini başarıyla korumuş olan Christoper Daniels'ı görüyoruz. Kendisi bir sağlık görevlisiyle bir şeyler konuşuyor, yaklaşık iki dakika süren bu konuşmanın ardından Daniels onun yanından ayrılıyor ve arka alanda ilerlemeye başlıyor. Yürürken bir yandan kendi kendine konuşuyor, bizde bu konuşmalara şahit oluyoruz:

Christopher Daniels: Bazı şeylerin bu kadar kolay olduğunu zannetmek insanoğlunun en büyük problemi olsa gerek, herhangi bir şeyin bedelsiz kalacağını düşünerek yapılan plansız hareketler bütünü. Asansörün çıktığı en yukarı kat ile bu gezegenin arasındaki ayrılık tam olarak burada başlıyor. Orada benim karşı gelmiş olmam gerçeğinin yanında, bir düzen mevcuttu. Ben bu düzene isyan ettim, olduğum yerden kovuldum. Düzen yine de devam etti. Bu düzenin olmadığı yerdeyse, kaos ortaya çıkar. İşte bunun en büyük örneklerinden birisiyle mücadele ediyorum bir süredir.

...

Asıl sınavın Cody ile olan mücadele olmadığını biliyordum, çünkü burada bir kemer kazanmak benim için çocuk oyuncağı. Asıl sınav kemeri kazandıktan sonrasıydı. Çünkü kim olduğumu ispat etmek için bunu kazanmam değil, bunu taşıyabilmem gerekiyordu. Bu yüzden düzenli bir şekilde Open Challenge gösterileri düzenlemeye başladım. Kim olduğumu ispat etmeye başladığıma da inanıyorum, çünkü olduğum yerde kaos çıkıyor. Demin bahsettiğim anlama gönderme yapıyorum, bu düzensizliği simgeliyor. Yani birkaç insanın ve onların etrafındakilerinin körebe oynadığı yere gökten düşen bir varlık karıştığında, elbette ki düzen bozulacaktı. Çünkü bugüne kadar gördükleri belirli sınırların etrafında çizilmiş belirli desenlerdi. Ben bu tabuların hepsini yıktım. Bu da kaosu beraberinde getirdi.

...

Taşıdığım unvanı benden alacak kişi olmak için çaba harcayanların sayısı bir hayli arttı. Hassan istedi, Swagger istedi, Goldberg istedi, Cody muhtemelen istiyor ama başaramayacağını fark etti. Belki de unvanımı korumam için dolaylı yoldan yaptığı yardım bununla alakalıydı, duyduğu saygı. Ancak Swagger evine döndüğünde tarihlerini tekrardan dinlemek için bir başka Hollywood yapımı film arayacak muhtemelen. Bu bahsettiğim düzensizlik ile kaos arasındaki orantı, onun ve Hassan'ın bünyesini temsil ediyor bir yandan. İnsani ve dünyevi duygularla edilen hareketler, mantıktan son derece uzak. Dolayısıyla etrafında bulunan çerçeveye uygun şekilde bir pencere camı çıkaramıyorlar, tüm prototipleri kırılıyor saniyesinde. Bu kırılganlık da domino etkisine dönüşüyor. Her kırılmanın ardından, sıradaki cam bir öncekinden daha büyük oluyor. Çerçeveye uyması gerekirken, daha da uzaklaşıyor. Dolayısıyla bununla beraber gelen kaosun oranı da artıyor. Ancak hiçbiri bunun farkında değil, oldukları yerde tepinen birkaç boğa yavrusu olduklarını da görmüyorlar. Kolezyum'un matadorunu ayırt edemedikleri sürece de bu böyle kalacak.

...

Tek başardıkları haklarında fikirlerimi daha sık dile getiriyor olmam olabilir en fazla. Yani 87 sefer reenkarnasyon geçirseler bulunabilecekleri en değerli yer benim düşüncelerim olacaktı zaten. Dolayısıyla şu an zirvedeler. Ben olduğumu biliyorum, olacakları da biliyorum. Ne onlara ne size, olacaklarda bir yer yok. Misyonumun başları olmasına karşın, farkım çoktan yansımaya başladı. Üstelik henüz hiçbir şey görmediniz, bildiğim şey şu.. Ben bu unvanı omzumda eskittikçe daha fazla yenilik çıkacak önüme, üstelik nasıl bir yenilikse hepsinin derdi de aynı. Hiç ders almadıkları ne kadar belli. Ders alsalardı zaten burada olmazlardı, gerçi.. O ders alsaydı beni tamamen ortadan kaldırırdı. O ise görmek istedi, aynı senaryoyu ikinci kez. İçinde bulunduğum düzeni nasıl birbirine kattığımı. Madem öyle, kehanete kadar seyretmeye devam edin. Hepiniz bu cümleye aletsiniz, o ve siz. Geriye kalansa sadece benim, bu çiviyi çakacak çekiç.

Christopher Daniels bu cümleleri kurduktan sonra üstünde adının yazılı olduğu bir kapının önüne geliyor ve oradan içeri giriyor. Geride kimse kalmazken kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor...

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: