Hatayspor, Yeni Sezon Formalarını Tanıttı!

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,462
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Türkiye'de gördüğüm en iyi forma tanıtımı. Siyahı hem manası itibariyle hem de tasarım olarak çok hoşuma gitti, bulursak koleksiyona ekleriz.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kırmızı olan formadaki lacivert çizgiler kulübe kapılarını açan Mersin İdmanyurdu için yapıldı, bilgi olsun. En anlamlı olan siyah formanında tüm gelirlerinin kulübe gideceği söyleniyor. Siyah olanı alacaktım buda bir etken olsun. Keşke tüm kulüplerin mağazalarında satışa çıksa.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kırmızı olan formadaki lacivert çizgiler kulübe kapılarını açan Mersin İdmanyurdu için yapıldı, bilgi olsun. En anlamlı olan siyah formanında tüm gelirlerinin kulübe gideceği söyleniyor. Siyah olanı alacaktım buda bir etken olsun. Keşke tüm kulüplerin mağazalarında satışa çıksa.
Puma mağazalarının hepsinde olur bence.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,343
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Herkesin sponsoru farklı ticari açıdan onu ayarlayamazlar da en azından Pumanın sponsor olduğu kulüpler satabilir de Fenerbahçe harici mağaza ağı yaygın kulüp yok galiba.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: