Hatayspor, Yeni Sezon Formalarını Tanıttı!

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
975
RPG Karakteri
Carlito
Türkiye'de gördüğüm en iyi forma tanıtımı. Siyahı hem manası itibariyle hem de tasarım olarak çok hoşuma gitti, bulursak koleksiyona ekleriz.

Kara

-
Konular
167
Beğeni sayısı
1,336
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kırmızı olan formadaki lacivert çizgiler kulübe kapılarını açan Mersin İdmanyurdu için yapıldı, bilgi olsun. En anlamlı olan siyah formanında tüm gelirlerinin kulübe gideceği söyleniyor. Siyah olanı alacaktım buda bir etken olsun. Keşke tüm kulüplerin mağazalarında satışa çıksa.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Kırmızı olan formadaki lacivert çizgiler kulübe kapılarını açan Mersin İdmanyurdu için yapıldı, bilgi olsun. En anlamlı olan siyah formanında tüm gelirlerinin kulübe gideceği söyleniyor. Siyah olanı alacaktım buda bir etken olsun. Keşke tüm kulüplerin mağazalarında satışa çıksa.
Puma mağazalarının hepsinde olur bence.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
567
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Edge
Herkesin sponsoru farklı ticari açıdan onu ayarlayamazlar da en azından Pumanın sponsor olduğu kulüpler satabilir de Fenerbahçe harici mağaza ağı yaygın kulüp yok galiba.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt