ABİ Bİ PROMO KESEMEDİK HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ YADOSTO SEN LESNAR ALDIN O KADAR WEAK OLAMAZSIN
ABİ Bİ PROMO KESEMEDİK HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ YADOSTO SEN LESNAR ALDIN O KADAR WEAK OLAMAZSIN
Ben takip bile yapamıyom dosto, vallahi kemeri ilk şovdan salmasak bari.ABİ Bİ PROMO KESEMEDİK HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ YA
promoların sağlam ama dost. o bile yeterliBen takip bile yapamıyom dosto, vallahi kemeri ilk şovdan salmasak bari.
Eyv dost, sen de atarsın bir promo. Summerslam de yaptıklarından sonra sağlam bir şey patlar.promoların sağlam ama dost. o bile yeterli
Dosto Sami ile maça çıkın hanginiz daha büyük mental patlak diye.Kurtulamayacak beyler ben spoiler vereyim.
Abi aklımda vardı çok sağlam bir promo baya yazdım sonra içime sinmedi silmiştim zamanında. Şimdi tekrar oturup keseceğiz yine aklımda bir promo vardı ama arkadaş karakteri bırakmış...Eyv dost, sen de atarsın bir promo. Summerslam de yaptıklarından sonra sağlam bir şey patlar.
RPG yaprak dökümüne döndü de senin kalem yine estirir hoca, patlatırsın bir şeyler.Abi aklımda vardı çok sağlam bir promo baya yazdım sonra içime sinmedi silmiştim zamanında. Şimdi tekrar oturup keseceğiz yine aklımda bir promo vardı ama arkadaş karakteri bırakmış...
Geliyor geliyor.RPG yaprak dökümüne döndü de senin kalem yine estirir hoca, patlatırsın bir şeyler.