RPG Lockdown 2026

PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

DAREDEVIL
Konular
80
Beğeni sayısı
6,549
PG Nakit
2,630
Favori Güreşçi
John Cena
RPG Karakteri
Darby Allin
O nasıl soru aw canım istedi Sting ile beraber almıştım
Rpglerde hiç alındığını hatırlamıyorum yav. Yıllardır da rüştünü ispat etti aslında. Senin aldığını da unutmuştum. Ondan merak ettim.

Hellraiser

The Unpredictable Badass
Konular
79
Beğeni sayısı
1,450
PG Nakit
760
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
Bron Breakker
Şovu geçikmeli okuduk, canlı takip edemedik mağlum forum problemleri yüzünden.. İlk maçta Trick baya baskın götürmüştü başlarda fakat sonradan JTG mi alıyor kemeri acaba diye düşünürken Okada Staminayı fulleyip şovunu yaptı tekrar ve kemerini korudu. Bence olması gereken de buydu şimdilik, Okada'nın kemeri bir süre daha tutması gerekli diye düşünüyorum ayrıca onu da tebrik ediyorum. SummerSlam: Tokyo tanıtımıtı bence aşırı iyi logo falan muazzam o PPV'ye aşırı hypelandık valla yalan yok. Matt - Punk maçında tarafımız elbette Matt'den yanaydı ve finale kalan isim o olmuş buna sevindik, Punk'ın biraz daha pişmesi gerek diye düşünüyorum ve elbette oyuncunun performansına bağlı bir durum karakterin gidişatı. MJF - Carver maçına karışmayı beklerdim aslında ben daha çok bizim maçtan sonra yaşananlardan dolayı MJF'yi üst tura çıkartmak için Heyman bir oyunlar çevirir gibi düşündüm ama olmamış. Wyatt - Hammerstone maçında WYATT'dan ümidi hiç kesmedik en başından beri çünkü Wyatt normal bir çar değil artık Özgür sayesinde.. 🤭 PGW'nin mihenk taşı gibi bir noktaya evrildi karakter, kazanamayacağı masa yok gibi bir şey. PGW Television Final maçında ortalık fena karışmış bu kemer çevresinde neler dönecek çok merak ediyorum açıkcası, bir çok karaktere çok fazla hikaye çıkabilecek bir senaryo dolu burası. Carver kazanmış kemeri, tebrik ederim kardeşimi. Rock ve Midnight Purge tarafında baya işler dönüyor buradan da baya büyük bir hikaye bekliyoruz SS tarafına belki bir Team Rock takımı falan çıkartılabilir. Sami ve Demon arasında da güzel bir maç geçmiş fakat Seth'in karışması da olayları daha da alevlendirmiş. Şov aslında güzel geçmiş ama canlı takip yapamadık tabi. Ekibin ellerine sağlık. 🍻

Anasayfa Üst Alt