RPG Lockdown 2026

PGW: Son Eklenen Parta Git
Konular
278
Beğeni sayısı
1,821
PG Nakit
1,260
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
İlk title defence'den salmasını beklemiyordum zaten Özgür'ün, tebrik ederim güzel maç olmuş. Şovun kalan maçlarını da yarın uyanınca okuyacağım sağlam kafayla.

Elinize sağlık abi. O kadar emek var ortada ama hevesiniz sikip atılmıştır muhtemelen. Umarım hallolur çökme sorunları.

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
144
Beğeni sayısı
2,349
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Forumdan dolayı düzenli takip edemedik, baya heves kırıcı oldu ama sağlık olsun. Açılışta PGW Şampiyonluğu maçı epey hareketli geçmiş, Zaten Okada korur diye bekliyordum, Trick de baya parlamış maçta. Summerslam Tokyo da güzel geçer tahminen, CM Punk - Hardy maçının baya çekişmeli geçmesini bekliyordum öyle de olmuş. Matt her şeyini koymuş ortaya. Yeahleyerek almış maçı Matt, tebrikler. Carver - MJF eşleşmesi her iki tarafa da bakan bir maçtı ama Carver baya çıkışta, MJF'yi geçmesini de bilmiş. Geleceğin ana kemer şampiyonlarından diyebiliriz. Bu turnuva her şeyiyle baya hareketli geçti. Bizim maçı da epey kıran kırana bekliyordum, öyle de olmuş. Hell in a Cell maç türünün hakkını vermiş. Tennessee bizi daha çok sever diye düşünmüştüm ama ana avrat gitmişler valla. Bizim çocuklar zinciri kırmak için bir taraflarını yırtmışlar, sonunda başarılı da olup maçı kurtarmışlar. Kirli de olsa korumuşuz, sanırım bu feud bir süre daha devam eder gibi. Alexander maçtan sonra çıldırmış, sakin olalım hocam. Final maçında da müdahale üstüne müdahale olmuş. Buradan yeni feudların doğacağı açık, Keanu kaosu fırsat bilerek kemeri almış. Özgür'den güzel bir reign bekliyoruz. Midnight Purge yine tabuları yıkmış, her canları sıkıldığında şovu dağıtıyor adamlar yav. ME maçı da çok hareketli ve güzel geçmiş. Zayn kemerini korumuş ama bir 10 yıl yaşlanmış maçın içerisinde. Ekibin eline sağlık, umarım forumun altyapısal sorunları hallolur öteki türlü RPG'nin yayın işleyişi baya sıkıntıya girecek.

KALKTI!!!!

DAREDEVIL
Konular
80
Beğeni sayısı
6,540
PG Nakit
2,630
Favori Güreşçi
John Cena
RPG Karakteri
Darby Allin
Cody Rhodes Wrestling Match GIF by All Elite Wrestling on TNT

DIO

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
RPG Karakteri
RUSH
Çok zor geçen bir şov oldu, okuduğumuz kısımlarda güzel bir şov gerçekleşti. Sami'den finalde bir büyü performansı bekliyordum, Seth Rollins geldi, o biraz üzdü.
Carter iyi bir yükseliş yakaladı, sağlam bir genç yetenek. Bunu transfer edelim.

Şov çok eğlenceliydi, ellerinize sağlık.

Anasayfa Üst Alt