Forumdan dolayı düzenli takip edemedik, baya heves kırıcı oldu ama sağlık olsun. Açılışta PGW Şampiyonluğu maçı epey hareketli geçmiş, Zaten Okada korur diye bekliyordum, Trick de baya parlamış maçta. Summerslam Tokyo da güzel geçer tahminen, CM Punk - Hardy maçının baya çekişmeli geçmesini bekliyordum öyle de olmuş. Matt her şeyini koymuş ortaya. Yeahleyerek almış maçı Matt, tebrikler. Carver - MJF eşleşmesi her iki tarafa da bakan bir maçtı ama Carver baya çıkışta, MJF'yi geçmesini de bilmiş. Geleceğin ana kemer şampiyonlarından diyebiliriz. Bu turnuva her şeyiyle baya hareketli geçti. Bizim maçı da epey kıran kırana bekliyordum, öyle de olmuş. Hell in a Cell maç türünün hakkını vermiş. Tennessee bizi daha çok sever diye düşünmüştüm ama ana avrat gitmişler valla. Bizim çocuklar zinciri kırmak için bir taraflarını yırtmışlar, sonunda başarılı da olup maçı kurtarmışlar. Kirli de olsa korumuşuz, sanırım bu feud bir süre daha devam eder gibi. Alexander maçtan sonra çıldırmış, sakin olalım hocam. Final maçında da müdahale üstüne müdahale olmuş. Buradan yeni feudların doğacağı açık, Keanu kaosu fırsat bilerek kemeri almış. Özgür'den güzel bir reign bekliyoruz. Midnight Purge yine tabuları yıkmış, her canları sıkıldığında şovu dağıtıyor adamlar yav. ME maçı da çok hareketli ve güzel geçmiş. Zayn kemerini korumuş ama bir 10 yıl yaşlanmış maçın içerisinde. Ekibin eline sağlık, umarım forumun altyapısal sorunları hallolur öteki türlü RPG'nin yayın işleyişi baya sıkıntıya girecek.