RPG Lockdown 2026 — [PAZAR SAAT 21'DE!]

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
525
Beğeni sayısı
3,779
PG Nakit
0
Şovlarımızın tam da hız kazandığı, sizlerin de en iyi şekilde odaklandığınız anda forum çöküntüleri ile karşılaşıyoruz. Kesintilerin sayısı artıyor ve süreleri her seferinde biraz daha uzuyor. Bugün şovumuzun ilk 1 saatinin neredeyse 30-35 dakikasında foruma giremedik. Bu şekilde şov takip etmenin ne kadar zor olduğunun farkındayım, karşılığında sizlerden takip beklemenin hatalı olacağını düşünüyorum ve problemler karşısında bir şey yapamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum. Tek bilmenizi istediğim bu işin ortadan kalkması adına adımlar atmaya çalışmam ama gerekli adımın henüz atılmaması.

Herkesin odağı dağılmışken bu şekilde devam etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Yarın şovu erken bir saatte yapalım diyorum, 20 gibi. Sizlerin en uygun bulduğunuz zaman diliminde şovun geri kalanını yayınlayalım. Yaşanan durum için üzgünüm.

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
90
Beğeni sayısı
185
PG Nakit
655
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
Şovlarımızın tam da hız kazandığı, sizlerin de en iyi şekilde odaklandığınız anda forum çöküntüleri ile karşılaşıyoruz. Kesintilerin sayısı artıyor ve süreleri her seferinde biraz daha uzuyor. Bugün şovumuzun ilk 1 saatinin neredeyse 30-35 dakikasında foruma giremedik. Bu şekilde şov takip etmenin ne kadar zor olduğunun farkındayım, karşılığında bir şey beklemenin hatalı olacağını düşünüyorum ve problemler karşısında bir şey yapamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum. Tek bilmenizi istediğim bu işin ortadan kalkması adına adımlar atmaya çalışmam ama gerekli adımın henüz atılmaması.

Herkesin odağı dağılmışken bu şekilde devam etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Yarın şovu erken bir saatte yapalım diyorum, 20 gibi. Sizlerin en uygun bulduğunuz zaman diliminde şovun geri kalanını yayınlayalım. Yaşanan durum için üzgünüm.
Kusura bakma abi, zor oldu senin için.

Hellraiser

The Unpredictable Badass
Konular
79
Beğeni sayısı
1,447
PG Nakit
760
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
Bron Breakker
Şovlarımızın tam da hız kazandığı, sizlerin de en iyi şekilde odaklandığınız anda forum çöküntüleri ile karşılaşıyoruz. Kesintilerin sayısı artıyor ve süreleri her seferinde biraz daha uzuyor. Bugün şovumuzun ilk 1 saatinin neredeyse 30-35 dakikasında foruma giremedik. Bu şekilde şov takip etmenin ne kadar zor olduğunun farkındayım, karşılığında bir şey beklemenin hatalı olacağını düşünüyorum ve problemler karşısında bir şey yapamamanın hayal kırıklığını yaşıyorum. Tek bilmenizi istediğim bu işin ortadan kalkması adına adımlar atmaya çalışmam ama gerekli adımın henüz atılmaması.

Bu sıralar bunu çok yaşayama başladık, yönetimin artık bu konuda ciddi bir reaksiyon alması gerektiğini düşünüyorum ben.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi