PPV Night of Champions 2026 Spoiler | ONQDJSDKSADMKQDASLŞKDSAASDNOJASDNJKASNJDIQWNKJDNSAJEQW

Hellraiser

The Unpredictable Badass
Konular
77
Beğeni sayısı
1,375
PG Nakit
760
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
@Beast Incarnate Doğan'a WP'den Sami'yi Riyadh'da şampiyon yapsalar evde çıldırırım dedim şoktayım... 😲😲 Kaç senedir bunu bekliyordum, sonunla bunu da gördüm artık rahatlıkla ölebilirim. Olé! Olé! Olé! Olé! Olé! Olé! Olé! Olé! Olé! Olé!

Sami Zayn Smackdown GIF by WWE

OBM

𝕎ℍ𝕆𝕆ℙ 𝕋ℍ𝔸𝕋 𝕋ℝ𝕀ℂ𝕂
Konular
78
Beğeni sayısı
148
PG Nakit
605
Favori Güreşçi
Trick Williams
RPG Karakteri
Trick Williams
OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE OLLEY BE

Kara

-
Konular
169
Beğeni sayısı
1,363
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
RPG Karakteri
JTG
Abartı bulunabilir hatta yoh amna denilebilir lakin bu olay Undertaker'ın serisinin bitmesinden bu yana yaşanan en ters köşe ve şok edici mevzu.

Prophet

VİZYONER
Konular
231
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
400
Favori Güreşçi
Bron Breakker
1
Abartı bulunabilir hatta yoh amna denilebilir lakin bu olay Undertaker'ın serisinin bitmesinden bu yana yaşanan en ters köşe ve şok edici mevzu.
DOIJDAOSIIMOEWNROEWQNJOREMQMEFOWJMĞANDSBHGADNJHFMĞONAGNJDAGNKDAJGNBKASJMFAKDSMFKJANHGLKSAJFNADJNGKJFDNVJKADMVFKİADGAFDFADİÜGADFÖFGPADSMLKGAFDNGJADNOKAMFNEWANFŞKJAAŞNKJFAJSDŞNJFDSAFSA

Hellraiser

The Unpredictable Badass
Konular
77
Beğeni sayısı
1,375
PG Nakit
760
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT

Riyadh'da Sami'ye kemeri kazandırtmak vardı bir hayalimiz gerçek yaptılar.. 😎

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi