AEW Dynamite Spoiler: Will Ospreay'e Jon Moxley'den Destek— 'Mark Davis'i Sen Yen, Gerisini Bana Bırak'

KAT

mr. iwgp
Konular
1,267
Beğeni sayısı
1,484
PG Nakit
2,300
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Will Ospreay backstage'de Death Riders ile birlikte bulunuyor. Daniel Garcia, Mark Davis'in son karşılaşmalarında kendisine yaptıklarını gündeme getirirken Jon Moxley yanlarına geliyor ve Garcia'ya ne yaptığını soruyor. Garcia da "benim hatam" diyerek geri adım atıyor. Moxley, Ospreay'in yıkılamaz biri olduğunu söylüyor. Don Callis'in onu durdurabilmek için ancak 18 tekerlekli bir tırla ezmesi gerekeceğini belirtiyor. Ardından All Elite Wrestling'deki bu kadar çok gruptan hoşlanmadığını söylüyor. Ospreay'e işinin Mark Davis'i yenmek olduğunu, başka hiçbir şey hakkında endişelenmemesi gerektiğini söylüyor. Geri kalan her şeyi kendisinin halledeceğini ekliyor. Ospreay ilk başta bunu sorgulasa da Moxley ciddi olduğunu söylüyor. Kimseye boş laf satmadığını ve Ospreay'de bir şeyler görmeye başladığını ifade ediyor. Ospreay bunun üzerine Death Riders'a teşekkür ediyor ve grup oradan ayrılıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi