(Dynamite Spoiler) Ospreay'den Triple H'e Yanıt!


KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,775
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
"Daha az çalışma saatleri yüzünden başka yeri tercih ediyorsan zaten benimle işin yok." Triple H bu lafı mı etmiş? @Kamos mu ulan bu herif? Ulan aşşşşşağılık hard kapitalist, şirket senin diye işini hayatının merkezine alabilirsin. Bu adamlar güreşçi oğlum güreşçi. Senin şirketini, sahibiymiş gibi kabullenmek zorunda değiller. Live eventler falan günümüzde tamamen faydasız, yük. Adamların hayatı uçaklarda, otel odalarında, bomboş dijital içerik çekimlerinde geçiyor. Bunlar senin sirk maymunun mu ulan? İnsan bunlar insan. AEW'den inanılmaz soğumuş olsam da güreşçilere tanıdığı bu tarz özgürlükler, daha insancıl şartlarda çalışma konusunda WWE'den iyiler. Daha hümanistler.
 

Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
166
Mesajlar
2,195
Beğeni sayısı
781
PG Nakit
300
1
Ospreay'in TV güreşine bu kadar çabuk alışmasına şaşırdık maalesef ya. Herifin geldiğinden beri kestiği promolar gerçekten kariyerinin en iyi promoları özellikle Okada'ya karşı Ric Flair promoları kestiği döneme göre kocaman bir artış var. Şu anlık tek sorunu maçı olacak Danielson ile kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmaması. 2021den beri kendisinden çok soğutsa da AEW ile radarıma girdi. Burda da feci saplamış zaten. Takipteyiz babayı
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
17
Mesajlar
842
Beğeni sayısı
345
PG Nakit
0
Konum
Istanbul
Mevzu laf sokmaysa ok. Ama kalite açısından maalesef olmamış olandır. HHH’ye 20 yıldır aynı yerden vurmayı deniyolar sevgili Will, sen söyleyince de pek tınlamamıştır.

hikocuğumun tespitine de imza.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: