İnce’yi 2018’de ölümüne destekleyip,
2023’te hardcore sövüp,
2025’te tekrar desteklemeleri desem.
Şimdi eğri oturup doğru konuşayım 2023 seçimlerinde depremden sonra gaflete ben de düştüm. Bunun için pişmanım. Ancak ben sıradan bir vatandaşım ve etki alanım belli. Ben sıradan seçmene debu yüzden yüklenemem aynı gaflete ben de düşmüşüm. Fakat twitterdaki chp trollleri, gazeteciler ve kanaat önderlerini affedemem. Zira o dönem biz son ana kadar kk aday olmasın diye tepki verdik. Hatta 5 şubatta aday olma kk diye kampanyalar vardı. Sonra deprem oldu. İnsanlar artık rte gitsin de kim gelirse gelsin kafasına girdiler. Ortaya yalan yanlış anketler atıldı ve Muharrem İnce’ye yönelik büyük bir karalama kampanyası yapıldı. Buna ben de düştüm. Seçim sözde ilk turda bitsin diye Muharrem İnce çekilsin istedim falan. Fakat 14 Mayıs gecesi durum ortaya çıktı gerçekler ortaya döküldü. Biz sıradan vatandaş olarak zokkayı yedik. Belki o dönem bu kadar aptal olduğumuz için eleştirilebiliriz ama bahsettiğim kitle büyük bir vebale girdi ve yine aynı kitle şu an KK’ye ana avrat sövüyor. Geçmiş olsun abi. Sizin bok yemeniz yüzünden bunlar oldu. 2023 seçiminde kk’ye oy verdi diye kimseye kızamam yine 2023’te kk’nin adaylığı açıklandıktan sonra sürecine destek olanlara da kızamam ama basına yanlış anket servis edenleri, yahu bu kazanacak at mı diyenleri, kutu kola koysak kazanıyoruz diyenleri, feraset gösteremyeyen iki beldiye başkanlarını, gençleri tehdit eden gençlik kolları başkanlarını ve %1 dahi oyu olmadığı halde vekil çıkartan şark kurnazlarını adfedemiyorum.