Continental Classic İptal Edilmeli

Brave Dragon

PG.net Kullanıcısı
Konular
14
Beğeni sayısı
237
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Tony Khan efendi Japonya'dan neleri çalabilirim diye düşünüp 30 yıllık G1 Climax formatını çalıp Okada ve Ospreayi güreştiriyor, benim için sorun yok banane sonuçta.

Mantığa yatmayan kısım, bu beyinsizler her hafta Dynamite Collision demeden AEWC maçı koyuyor şu aralar, Darby 40 günde 9 kere kemer savunmuş / mücadele etmiş. Continental kemerine bakarsak o da her hafta savunuluyor eliminator maçı oluyor e o zaman niye 1 ay boyunca bu adamlar güreşiyor lan, bu kadar kolaysa kemer için maça çıkmak gerek yok bence bu turnuvaya. Ki güzel maç da olmadı bu sene pek.

Görüşlerinizi merak ediyorum.will-tony-khan-keep-embarrassing-himself-on-aew-and-become-v0-r76ul0gof2uc1.jpeg

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bence de gerek yok. Japonyadaki gibi daha önceden ayarlanmış resmi maç sistemi yerine anlık gelişen feudlar ile süren bir sistemde bu tarz turnuvalar pek dikkatimi çekmiyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,593
Beğeni sayısı
6,192
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Continental Championship'in formatı bu turnuva ama bakıldığı zaman, bu turnuva kemerin elinden alınırsa kemer sahip olduğu anlamı tamamen yitirecektir, Continental Championship için diğer kemerlerin korunmasıyla bir kıyas yapmak çok doğru olmaz o yüzden. Ki AEW Dünya Şampiyonluğu bu kadar çok korunduysa sebebi tamamen Darby Allin'in karakteriyle alakalı, Darby her hafta segmentler yazıp 15 dakika karşısındakiyle promo kestirebileceğin bir adam değil; "fighting champion" işini oynayacak bu adam yani başka bir çare yok. O yüzden AEWWC sürekli korunuyor zaten Continental için bir anlamı kalmadı gibi bir analoji yapmak pek tutarlı ve makul gelmiyor bana.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
831
Beğeni sayısı
1,396
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Continental Championship'in formatı bu turnuva ama bakıldığı zaman, bu turnuva kemerin elinden alınırsa kemer sahip olduğu anlamı tamamen yitirecektir, Continental Championship için diğer kemerlerin korunmasıyla bir kıyas yapmak çok doğru olmaz o yüzden. Ki AEW Dünya Şampiyonluğu bu kadar çok korunduysa sebebi tamamen Darby Allin'in karakteriyle alakalı, Darby her hafta segmentler yazıp 15 dakika karşısındakiyle promo kestirebileceğin bir adam değil; "fighting champion" işini oynayacak bu adam yani başka bir çare yok. O yüzden AEWWC sürekli korunuyor zaten Continental için bir anlamı kalmadı gibi bir analoji yapmak pek tutarlı ve makul gelmiyor bana.
Darby'nin kemeri alış şeklinden doğan rezaleti kapatmak için şirket tarihinin en iyi işlerinden birisine imza atmak durumunda kaldılar. Şimdi ise muhtemelen hafta sonu kaybedecektir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,593
Beğeni sayısı
6,192
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Darby'nin kemeri alış şeklinden doğan rezaleti kapatmak için şirket tarihinin en iyi işlerinden birisine imza atmak durumunda kaldılar. Şimdi ise muhtemelen hafta sonu kaybedecektir.
Darby kemeri destansı bir şekilde alsa da 1 ayda 5 kere kemerini korurdu, çünkü dediğim gibi bu adamı "fighting champion" olarak booklamak zorundasın. Ben de normalde DoN'de kaybedeceğini düşünüyordum ama kısa sürede yarattığı etkinin, şirketteki fikir bu yöndeyse dahi bunu değiştirebileceği kanaatindeyim. Hiç belli olmaz o yüzden, bir bakarsın 2 hafta sonraki Dynamite'da MJF'i dazlak kafayla görürüz yani...

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
831
Beğeni sayısı
1,396
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Darby kemeri destansı bir şekilde alsa da 1 ayda 5 kere kemerini korurdu, çünkü dediğim gibi bu adamı "fighting champion" olarak booklamak zorundasın. Ben de normalde DoN'de kaybedeceğini düşünüyordum ama kısa sürede yarattığı etkinin, şirketteki fikir bu yöndeyse dahi bunu değiştirebileceği kanaatindeyim. Hiç belli olmaz o yüzden, bir bakarsın 2 hafta sonraki Dynamite'da MJF'i dazlak kafayla görürüz yani...
Dazlak MJF görmektense kemeri kaybetmiş Darby Allin görmek = Brock Lesnar vs AJ Styles izleyebilmek için Jinder Mahal'a kemeri kaybettirmek.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,593
Beğeni sayısı
6,192
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Dazlak MJF görmektense kemeri kaybetmiş Darby Allin görmek = Brock Lesnar vs AJ Styles izleyebilmek için Jinder Mahal'a kemeri kaybettirmek.
Dazlak MJF'i öyle böyle merak etmiyorum bu arada ya, o yüzden DoN'de olası bir Darby galibiyetine hayır diyemeyeceğim...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi