Tony Khan, WWE'ye Karşı Saygılı Olmaya Çalıştığını Söyledi

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
228
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
605
1778932333110.png

ROH Supercard of Honor Post-show'da konuşan Tony Khan, Wwe içinde Aew Tv anlaşmaları hakkında konuşulduğu yönündeki haberi değerlendirdi:

"Bugün bir haber gördüm, sadece bir iddia; doğru mu bilmiyorum. Doğru da olabilir, sonuçta pek çok raporun arkasında bir gerçeklik payı bulunur ama üçüncü ağızdan duyduğun şeyleri asla ilk elden kesin olarak bilemezsin. Bugün, WWE içinden birinin şirket içindeki insanlara AEW’nun bir sonraki TV anlaşması ve bizim ne yaptığımız hakkında bir şeyler anlattığına dair bir rapor gördüm. Buna şaşırdım. Söyleyeceğim tek şey, söylediklerinin gerçekle uzaktan yakından alakası olmadığıdır. Herkes kendi fikrine sahip olmakta özgürdür. Onlara karşı her zaman saygılı olmaya ve bir beyefendi gibi davranmaya çalıştım. Onların isim vermeden arkadan konuşup bu tür şeyleri yaymasına karşılık, ben sadece diğer yanağımı çevireceğim. Belki birkaç yıl önce olsa böyle davranmazdım."​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,186
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yöneticiliği öğreniyor, gerçekten de bu spekülasyonlar birkaç sene önce ortaya atılsa ergen gibi davranırdı. Güzel bir özeleştiri ve tatlı tespitler yapmış kendi çapında. Şimdiki yaklaşımını da doğru buluyorum tabii.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi